Τα μωρά του Απριλίου είναι η χαρά της ζωής!

Boom Team
Mon, 01/04/2024 - 09:46

Γεννημένα στην καρδιά της άνοιξης, τα μωρά του Απριλίου, έχουν -όπως όλα τα μωρά- τα δικά τους μοναδικά, υπέροχα χαρακτηριστικά!

Photo: Kelly Sikkema | Unsplash 

Λένε πως τα μωρά που έχουν γεννηθεί τον Απρίλιο έχουν έμφυτη αισιοδοξία. Είναι άνθρωποι οι οποίοι βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο και εστιάζουν στη φωτεινή πλευρά της ζωής, αφού όπως έδειξε έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2014 από τους φοιτητές ενός πανεπιστημίου της Ουγγαρίας, είναι συνήθως άτομα με θετική διάθεση, εκρηκτικό ταπεραμέντο και γενικά αισθάνονται ψυχική ευεξία!

Ζωδιακά, τα παιδιά σας θα είναι είτε Κριοί είτε Ταύροι. Αυτό από μόνο του λέει πολλά, αφού αν μελετήσει κανείς τα χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων ζωδίων θα δει πως οι Κριοί είναι πρωτοπόροι, αυθόρμητοι, παθιασμένοι, δυναμικοί και ανεξάρτητοι. Όσο για τους Ταύρους, πρόκειται για άτομα αξιόπιστα, εργατικά, γενναιόδωρα  και ευφυή, που διακατέχονται από σταθερότητα και φιλοδοξία. 

Είναι γεννημένα για μεγάλα πράγματα! Έρευνα που διεξήχθη στο βρετανικό πανεπιστήμιο Sauder School of Business έδειξε ότι τα μωρά του Απριλίου έχουν ηγετικές ικανότητες και είναι πιο πιθανό να κατέχουν διευθυντικές θέσεις στο μέλλον...

Είναι πολύ τυχερά, ιδιαίτερα αν λάβουμε υπόψη και τη συμβολική πέτρα της γέννησής τους, που είναι το διαμάντι! Ο πολύτιμος λίθος ο οποίος συμβολίζει τη μακροζωία, τη δύναμη, την ομορφιά και την ευτυχία. Και βέβαια, είναι και η πιο ανθεκτική από όλες τις πολύτιμες πέτρες. 

Τα λουλούδια τους είναι η μαργαρίτα και το μοσχομπίζελο, που ανθίζουν τον Απρίλιο! Και τα δύο προκαλούν χαρούμενα και θετικά συναισθήματα. Το μοσχομπίζελο συμβολίζει την ευδαιμονία και την απόλαυση, ενώ οι μαργαρίτες θεωρούνται ότι αντιπροσωπεύουν την παιδική αθωότητα, την πίστη και την αγνότητα.

BOOM note: Η Kristen Stewart, o Eddie Murphy, η Cynthia Nixon και η Uma Thurman είναι μερικοί από τους διάσημους αστέρες που έχουν γενέθλια τον Απρίλιο...

Με πληροφορίες από www.mother.ly και goodhousekeeping.com