Το TOY BIN συναντά το Γέτι

Μαρία Ιωαννάτου
Tue, 28/06/2022 - 13:47

Το βραβευμένο παιδικό βιβλίο της συγγραφέως και εικονογράφου Μαρίνας Γιώτη «Γέτι, η δύναμη του ακόμη» συναντά το brand The TOY BIN που λατρεύουν γονείς και παιδιά.

Το Γέτι, ο φανταστικός φίλος του Αγοριού, που τόσο αγαπήσαμε μικροί και μεγάλοι, γίνεται ακόμη πιο παιχνιδιάρικο! Τα δύο ειδικά μελετημένα επιδαπέδια παιχνίδια του The TOY BIN από τη LYCSAC έρχονται να γεμίσουν την καθημερινότητα των παιδιών άνω των 4 ετών με αμέτρητες ώρες δημιουργικού παιχνιδιού. Βασισμένα στην θεωρία ανάπτυξης και τη δύναμη του ακόμη, γυμνάζουν το μυαλό των παιδιών, παίζοντας και σκοπό έχουν να τα εκπαιδεύσουν μέσα από την πράξη στη δύναμη του «ακόμη», την αξία των λαθών και τις δυνατότητες της θετικής σκέψης.

Επιδαπέδιο παιχνίδι μνήμης - Βρείτε δύο όμοια τετραγωνάκια και συμπληρώστε τη φράση!

 

Επιδαπέδιο παιχνίδι όπου τα παιδιά είναι τα πιόνια - Ποιος θα φτάσει πρώτος στον στόχο του;

Ώρα για συμμάζεμα!

Το δωμάτιο των παιδιών οργανώνεται ευκολότερα με σύμμαχο το αγαπημένο τους Γέτι και δύο νέα υπέροχα TOY BINS, γιατί, όπως είναι γνωστό, η εξάσκηση δυναμώνει το μυαλό και η οργάνωση το ξεκουράζει.

Σάκοι αποθήκευσης παιχνιδιών TOY BIN (large & small) - Για την οργάνωση του παιδικού δωματίου και όχι μόνο!

Λίγα λόγια για το βιβλίο «Γέτι, η δύναμη του ακόμη»

Το Γέτι είναι ο φανταστικός φίλος του Αγοριού. Το ακολουθεί παντού, αλλά μπορεί να πει μονάχα μία λέξη… ακόμη. Το Αγόρι ανακαλύπτει ότι αυτή είναι μια μαγική λέξη που, όταν τη χρησιμοποιεί σωστά, το μυαλό του δυναμώνει και μπορεί να καταφέρει τα πάντα, αρκεί να προσπαθήσει. Το παγκόσμια εκπαιδευτικό φαινόμενο βασισμένο στις μελέτες της ψυχολόγου Carol Dweck, μέσα από τη φαντασία της Μαρίνας Γιώτη, συγγραφέως και εικονογράφου του βραβευμένου best seller παιδικού βιβλίου «Γέτι, η δύναμη του ακόμη» και του «Γέτι+ ημερολόγιο θετικής σκέψης» (εκδόσεις Διόπτρα).

Τα TOY BINS και τα επιδαπέδια γιγαντοπαιχνίδια μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα.

The TOY BIN

Website: www.iamthetoybin.com

Facebook: The TOY BIN

Instagram: @iamthetoybin