τοκετός

Category: τοκετός
τοκετός
Ακόμα και αν γενικά διακρίνεσαι για την ψυχραιμία σου, ίσως αρκεί μια τρομακτική μαρτυρία φίλης ή μια ταινία που παρουσιάζει τη διαδικασία της γέννας σε όλη την ωμή αλήθεια της για να κοπούν τα πόδια σου, στη σκέψη και μόνο ότι σύντομα κι εσύ θα βρεθείς στην αίθουσα τοκετού.
τοκετός
Τα πολύωρα αεροπορικά ταξίδια είναι συνήθως βαρετά, αλλά σίγουρα δεν θα μπορούσε να ειπωθεί κάτι τέτοιο για την 11ωρη πτήση της United Airlines από την Γκάνα στην Ουάσιγκτον, κατά τη διάρκεια της οποίας γέννησε μια γυναίκα!
δίδυμα μωρά
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στην πόλη Greenfield στην Καλιφόρνια.
Κλέλια Πανταζή
Με το δεξί μπήκε το νέο έτος για την οικογένεια της Κλέλιας Πανταζή, καθώς η ευτυχισμένη μανούλα κρατά πλέον στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της!
τοκετός
Συγχαρητήρια, είστε έγκυος! Αφού επιβεβαιώσατε την ευχάριστη είδηση με τον γιατρό σας, η επόμενη σημαντική πληροφορία που θα σας δώσει είναι η πιθανή ημερομηνία τοκετού.
τοκετός
Όπως δεν αποτελεί η δεύτερη εγκυμοσύνη πιστό αντίγραφο της πρώτης, το ίδιο συμβαίνει και με τον δεύτερο τοκετό, ο οποίος είναι αρκετά φυσιολογικό και αναμενόμενο να εξελιχθεί διαφορετικά.
τοκετός
Ανάμεσα στον πόνο, την ανυπομονησία, την αγωνία του πριν, την ευτυχία και το στρες του μετά, υπάρχουν άπειρες ακόμα εμπειρίες που καθορίζουν έναν τοκετό.