εγκυμοσύνη και αλλαγές

Category: εγκυμοσύνη και αλλαγές
Baby
Το τεστ βγήκε θετικό και τις τρεις φορές, το επιβεβαίωσε και ο γιατρός και μαζί με την ανείπωτη χαρά και τη συγκίνηση έρχονται κι οι απορίες...
Pregnancy
Είναι μια περίοδος γεμάτη εκπλήξεις, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. Ακολουθούν κάποιες επιστημονικές πληροφορίες, για εμάς και το έμβρυο, που κάνουν ακόμα πιο αξέχαστους αυτούς τους εννέα μήνες.
Getting Pregnant
Ξέχνα ό,τι ξέρεις για τις λιγούρες και τις καούρες. Από τη στιγμή που βλέπεις στο τεστ εγκυμοσύνης το θετικό αποτέλεσμα, ένας νέος κόσμος γεμάτος εκπλήξεις, όχι πάντα ευχάριστες, ανοίγεται μπροστά σου.
εγκυμοσύνη και αλλαγές
Η μήτρα είναι το πρώτο σπίτι του μωρού σας! Ένα όργανο με εντυπωσιακές ιδιότητες, που μεταμορφώνεται ριζικά για να φιλοξενήσει το συνεχώς αναπτυσσόμενο έμβρυο, και μετά το θρέφει και το προστατεύει για 40 σχεδόν εβδομάδες, μέχρι δηλαδή να είναι έτοιμο να αντικρίσει τον κόσμο.
Family
Οι αλλαγές που συνεπάγεται μία εγκυμοσύνη είναι αδιαμφισβήτητες και καθοριστικές για μία γυναίκα.  Το σώμα αλλάζει για να φιλοξενήσει μια νέα ζωή, η όψη διαφοροποιείται. Ο τρόπος σκέψης, ο χαρακτήρας και τα συναισθήματα μας μεταβάλλονται, οι ισορροπίες του ζευγαριού αναδιαμορφώνονται.