myrto kazi

Category: myrto kazi
myrto kazi
Βάζεις το κραγιόν σου, πίνεις την τελευταία γουλιά από το μάτσα τσάι σου, ισορροπείς πάνω στα καλοκαιρινά, ψηλοτάκουνα πέδιλά σου, κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη, ισιώνεις λίγο το δεξί σου χρυσό σκουλαρίκι και τσεκάρεις το Apple watch.
myrto kazi
Όταν σε κοιτάζω να παίζεις στο χαλί του δωματίου σου χωρίς να ξέρεις ότι σε παρατηρώ, σκέφτομαι ένα μόνο πράγμα. Είμαι ευγνώμων.
myrto kazi
Σκεφτόμουν ξανά και ξανά το θέμα αυτού του editorial. Το editorial ενός περιοδικού που έρχεται για πρώτη φορά, έπειτα από σχεδόν 2 χρόνια, σε μια ανάμεικτη ψυχολογία.
Μυρτώ Κάζη παιδιά
"Πάντα", θυμάμαι τη μαμά μου να λέει με αυτήν τη μοναδικά ρεαλιστική και μαθηματική πλευρά που βλέπει τα πράγματα, «άνθρωποι θα γεννιούνται και άνθρωποι θα πεθαίνουν. Είναι ο νόμος της φύσης αυτός». Το έλεγε τόσο απλά και αυτονόητα, σαν να μου έλεγε 1 συν 1 κάνουν 2.
η μαμά της καραντίνας
Αν το πιστεύεις, αυτή η καραντίνα με έκανε να σκεφτώ κι άλλο και... να σε αγαπήσω ακόμα πιο πολύ. Πώς γίνεται αυτό; Ίσως βρήκα τον χρόνο να συνειδητοποιήσω μερικές μικρές αλλά τόσο μεγάλες στιγμές της ζωής μου μαζί σου.
myrto kazi
Τα Babylino Sensitive και η Μυρτώ Κάζη λύνουν τις πιο ουσιαστικές, αληθινές, ενδιαφέρουσες και «μαμαδίστικες» απορίες σας. Άλλωστε, καμία απορία δεν πρέπει να μένει αναπάντητη, όσο απλή κι αν φαντάζει!