μέτρα προστασίας

Category: μέτρα προστασίας
γιατρός
Είναι πηγή ζωής και απαραίτητος για την πρόσληψη της πολύτιμης βιταμίνης D. Η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο όμως, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, όχι μόνο στα βρέφη και τα νήπια, αλλά και στα μεγαλύτερα παιδιά και τους έφηβους.
μέτρα προστασίας
Με τι δικαιολογητικά θα προσέρχονται μαθητές και εκπαιδευτικοί στις σχολικές μονάδες; Τι γίνεται σε περίπτωση κρούσματος; Ποια είναι τα μέτρα προστασίας που θα ισχύουν και σε ποιες περιπτώσεις θα πραγματοποιείται τηλεκπαίδευση; Σε αυτές και πολλές ακόμα απορίες μαθητών και γονέων απαντά το Υπουργ
μέτρα προστασίας
Οι μάσκες είναι πλέον αναγκαιότητα - όπως και τόσα άλλα πράγματα στη ζωή. Όταν όμως βρίσκονται τρόποι οι αναγκαιότητες να αποτελούν πηγή έμπνευσης και να μας ταξιδεύουν, δεν μπορούμε παρά να τους επικροτήσουμε.
μέτρα προστασίας
Από σήμερα, πρώτη μέρα άρσης των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας, οι εκκλησίες είναι πλέον ανοιχτές για ατομική προσευχή. Τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ανακοινωθεί και ισχύουν προς το παρόν, μας προϊδεάζουν για τον τρόπο με τον οποίο θα τελούνται οι βαπτίσεις φέτος το καλοκαίρι. 
μέτρα προστασίας
Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί παρουσία του ιού στο μητρικό γάλα των γυναικών που νόσησαν από τον COVID -19 και δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες για τη μεταφορά του ιού μέσω του μητρικού γάλακτος, αν δηλαδή ο ιός βρίσκεται στο μητρικό γάλα μιας ασθενούς.
μέτρα προστασίας
Ο διεθνούς φήμης Έλληνας καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστήμης Υπολογιστών του ΜΙΤ, Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, εξηγεί με το παράδειγμα ενός μύθου, γιατί είναι κρίσιμο να τηρήσουμε αυστηρά τις οδηγίες και να μείνουμε στο σπίτι.
μέτρα προστασίας
Ο Χριστόφορος Αναγνωστόπουλος είναι στατιστικός (με ειδίκευση σε crisis simulation and modelling) και καθηγητής στο Imperial College London.