δραστηριότητες για παιδιά

Category: δραστηριότητες για παιδιά
Culture
Αναρωτιέστε πώς θα περάσει ακόμα 'ενα Σαββατοκύριακο δημιουργικά με τα παιδιά στο σπίτι; Η ομάδα του BOOM βρήκε 6 φανταστικές online εκδηλώσεις! 
παιδί και ασφάλεια
Είναι η λέξη που έρχεται πρώτη αυθόρμητα στο μυαλό, που όσο μικρή και αν είναι, τόσο περισσότερη δυναμική έχει, αφού εύκολα μπορεί να αγχώσει ή να αποθαρρύνει το παιδί από το κυνήγι της εξερεύνησης.
Play & Learn
Με αφορμή την έκθεση «Αρχαιολατρεία και Φιλελληνισμός. Συλλογή Θανάση και Μαρίνας Μαρτίνου», το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καλεί τα παιδιά, ηλικίας 4 μέχρι και 15 ετών, να ζωντανέψουν τους δικούς τους «Καθημερινούς Ήρωες»!
Going Out
O κύβος ερρίφθη, τα σχολεία και τα νηπιαγωγεία ανοίγουν στις 14 Σεπτεμβρίου, τι κάνουμε όμως μέχρι τότε; Πού θα διοχετεύσουν οι μικροί μας ανήσυχοι εξερευνητές την ανεξάντλητη ενέργειά τους; Το BOOM έψαξε και βρήκε
Travel
Όποιο μέσο μεταφοράς και αν επιλέξετε για τις οικογενειακές διακοπές, όσο και αν διαρκεί το ταξίδι, μία είναι η φράση που θα ακούτε συνεχώς από τα παιδιά σας : «Μαμά πότε φτάνουμε;».
δραστηριότητες για παιδιά
Ζητήσαμε από τις μαμάδες να μας πουν πώς απασχολούν δημιουργικά τα παιδιά στο σπίτι, ενώ παράλληλα προσπαθούν να δουλέψουν.
δραστηριότητες για παιδιά
Το Κέντρο Επισκεπτών Θησείου σε συνεργασία με την Αστρονομική Ένωση «Διόσκουροι» καλεί μικρούς και μεγάλους  σε μια εκδήλωση «παρατήρησης» ενός σπάνιου και ενδιαφέροντος αστρονομικού φαινομένου: της διάβασης του πλανήτη Ερμή μπροστά από τον ηλιακό δίσκο!