παιδί

Category: παιδί
Psychology
Έχετε πάει με των 3 ετών γιο σας για ψώνια στο σουπερμάρκετ. Μόλις φτάνετε στο ταμείο, αρχίζει να χτυπιέται και να ουρλιάζει γιατί θέλει παγωτό, και δεν μπορείτε να τον συνεφέρετε. Μόλις βιώσατε μια κρίση θυμού…
Health
Είναι πηγή ζωής και απαραίτητος για την πρόσληψη της πολύτιμης βιταμίνης D. Η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο όμως, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, όχι μόνο στα βρέφη και τα νήπια, αλλά και στα μεγαλύτερα παιδιά και τους έφηβους.
παιδί
Όλα τα παιδιά είναι γεμάτα ζωντάνια· έτσι πρέπει να είναι. Υπάρχουν όμως κάποια που ξεχωρίζουν σαν σουπερνόβα στο διάστημα, σαν φωτεινές σβούρες που ξεχειλίζουν από ενέργεια. Τρέχουν και σκαρφαλώνουν και χοροπηδούν και μιλούν ασταμάτητα και τραγουδούν όλη μέρα.
παιδί
Με το μήνυμα «Μία λαμπάδα … ένα Χαμόγελο», και αυτό το τόσο δύσκολο Πάσχα υπό τη σκιά της πανδημίας και των επιπτώσεών της αλλά και του πολέμου στην Ουκρανία,
οικογένεια
Η συγκλονιστική ιστορία ενός δίχρονου αγοριού που έσωσε την οικογένειά του από τις φλόγες κάνει τον γύρω του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες... Ήταν νωρίς το πρωί όταν το σπίτι του Nathan και της Kayla Dahl στο Τέξας τυλίχτηκε στις φλόγες.
Health
Ένα παιδί είχε αναφέρει: «Το μυαλό μου τρέχει γύρω γύρω όλη την ώρα, γεμάτο νέες ιδέες. Αλλά πώς θα κάνω τον αγωνιστικό μου εγκέφαλο να βάζει φρένο και να κάνω αυτό που θέλω;».
παιδί
Συμβαίνει κάποιες φορές τα παιδιά μας να έχουν ρινορραγία. Γονείς, ψυχραιμία! Όσο κι αν μας τρομάζει αυτή η εικόνα, όταν συμβεί, πρέπει να δράσουμε σωστά, χωρίς υπερβολές και πανικό. Ο ιατρός Ιωάννης Αθανασόπουλος μας καθοδηγεί και μας δείχνει τα βήματα. 
παιδί
Τουβλάκια, κομμάτια από ξεμονταρισμένα παιχνίδια, σχοινιά, άδειες συσκευασίες τα συνδυάζει με αλλόκοτους, ευφάνταστους τρόπους και τα μετατρέπει σε κάστρα, όπλα, διαστημόπλοια, ρομπότ και διάφορες εφευρέσεις απροσδιόριστης χρησιμότητας αλλά εξωτικής εμφάνισης.