δεύτερο παιδί

Category: δεύτερο παιδί
Parenthood
Όσα βιβλία και άρθρα και αν διαβάσουμε πριν από τη γέννα, τα μεγαλύτερα μαθήματα τα παίρνουμε μέσα από την καθημερινότητά μας με το παιδί, συχνά διά της δοκιμής και του λάθους.
δεύτερο παιδί
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Νίκος Ορφανός και η σύζυγός του, Αντιγόνη Παφίλη, καθώς σε λίγους μήνες θα υποδεχθούν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.
δεύτερο παιδί
Το δεύτερο παιδάκι τους απέκτησαν υπό άκρα μυστικότητα η Ειρήνη Ψυχράμη και ο Λάμπρος Κτεναβός, όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Μακαλιάς μέσα από την εκπομπή «I Love ΣουΚου».
δεύτερο παιδί
Η εντυπωσιακή φωτογραφία με την οποία η Beyoncé ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, στα δίδυμα παιδιά της, το 2017 ήρθε στο μυαλό μας όταν κάνοντας scroll down στο Instagram είδαμε την ανάρτηση της mom-to-be
celebrity μαμάδες
Την περασμένη εβδομάδα η Paris Hilton ανακοίνωσε ότι η οικογένειά της πρόκειται να μεγαλώσει με τον ερχομό της κόρης της, της μικρής London, χωρίς όμως να διευκρινίζει αν το μωρό έχει ήδη γεννηθεί και χωρίς να δημοσιεύει κάποια φωτογραφία του.
δεύτερο παιδί
Η Paris Hilton ανακοίνωσε ότι εκείνη και ο σύζυγός της Carter Reum, πρόκειται να αποκτήσουν το δεύτερο παιδί τους!
δεύτερο παιδί
Μπαμπάς για δεύτερη φορά έγινε ο ηθοποιός και χορευτής Ιβάν Σβιτάιλο! Η σύζυγός του, Σταυριάνα, έφερε στον κόσμο τη δεύτερη κορούλα τους και η οικογένεια δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ευτυχισμένη! 
Psychology
Δεν είχα προλάβει να κλείσω χρόνο μετά τον τοκετό κι άρχισα να βομβαρδίζομαι από γνωστούς και αγνώστους με σχόλια του τύπου: «Πότε με το καλό το δεύτερο;», «ένα παιδί ίσον κανένα», «τα παιδιά είναι ευλογία».