δεύτερο παιδί

Category: δεύτερο παιδί
διάσημες μαμάδες
Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της Jack Brooksbank θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά! Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ Β' ανακοίνωσε ότι είναι ξανά έγκυος μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.
διάσημες μαμάδες
Το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, πρόκειται να κρατήσει στην αγκαλιά της σε λίγους μήνες η Φωτεινή Αθερίδου.
διάσημοι γονείς
Σχεδόν πέντε χρόνια μετά τη γέννηση του γιου τους, η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς καλωσόρισαν στη ζωή το δεύτερο παιδάκι τους.
δεύτερο παιδί
Αν περιμένοντας το πρώτο σας παιδί, τη σκέψη σας μονοπωλούσε η γλυκιά προσμονή, η αγωνία και όλα τα άγχη που σχετίζονται με τον τοκετό και το πρώτο διάστημα με το μωρό στο σπίτι, στη δεύτερη εγκυμοσύνη, περισσότερο από όλα θα σας απασχολεί το πώς θα προετοιμάσετε το παιδί σας για τον ερχομό του ν
δεύτερο παιδί
Όσα βιβλία και άρθρα και αν διαβάσουμε πριν από τη γέννα, τα μεγαλύτερα μαθήματα τα παίρνουμε μέσα από την καθημερινότητά μας με το παιδί, συχνά διά της δοκιμής και του λάθους.
τοκετός
Όπως δεν αποτελεί η δεύτερη εγκυμοσύνη πιστό αντίγραφο της πρώτης, το ίδιο συμβαίνει και με τον δεύτερο τοκετό, ο οποίος είναι αρκετά φυσιολογικό και αναμενόμενο να εξελιχθεί διαφορετικά.
δεύτερο παιδί
Δεν είχα προλάβει να κλείσω χρόνο μετά τον τοκετό κι άρχισα να βομβαρδίζομαι από γνωστούς και αγνώστους με σχόλια του τύπου: «Πότε με το καλό το δεύτερο;», «ένα παιδί ίσον κανένα», «τα παιδιά είναι ευλογία».
δεύτερο παιδί
Πιο ευτυχισμένος από ποτέ είναι ο Άκης Πετρετζίκης καθώς πριν από λίγες ώρες γεννήθηκε το δεύτερο παιδί του! Η σύζυγός του Κωνσταντίν