μάσκα κορωνοϊός

Category: μάσκα κορωνοϊός
Child
Όπως όλα δείχνουν, η μάσκα για το επόμενο χρονικό διάστημα θα αποτελεί για όλους μας απαραίτητο αξεσουάρ. Και μπορεί η κυβέρνηση να ανακοίνωσε πως θα παραχωρήσει δωρεάν μάσκες σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, όμως εμείς οφείλουμε να προμηθευτούμε πολλές.
μάσκα κορωνοϊός
Εφόσον κατόπιν εισήγησης των ειδικών το έχουμε πάρει απόφαση πλέον, πως η μάσκα είναι αναγκαία και εξοικειωνόμαστε σταδιακά με την ιδέα της υποχρεωτικής χρήσης της, το θέμα που απασχολεί τους γονείς είναι πώς θα βοηθήσουν τα παιδιά να την αποδεχτούν, να τη συνηθίσουν και να τη χρησιμοποιούν σωστά
χρήση μάσκας στο νηπιαγωγείο
Η χρήση μάσκας ακόμα και στα μικρά παιδιά μαζί με την τήρηση των αποστάσεων και την αποφυγή συνωστισμού είναι ένα από τα βασικά μέτρα προστασίας στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Γι' αυτό έχει μεγάλη σημασία η εκπαίδευση των παιδιών ως προς τη σωστή χρήση μάσκας.
μάσκα κορωνοϊός
Με την ανακοίνωση της υποχρεωτικής μάσκας στα σχολεία και τους υπόλοιπους δημόσιους χώρους, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν πώς θα γίνει να μην θολώνουν τα γυαλιά μυωπίας ή ηλίου κατά την χρήση της. Γιατί όταν φοράμε μάσκα, εκπνέουμε συνεχώς ζεστό αέρα.
Health
Μπορεί τα παιδιά σας να έχουν συνηθίσει να φοράνε μόνο αποκριάτικες μάσκες με τους αγαπημένους τους σούπερ - ήρωες, τώρα όμως θα πρέπει να τους εξηγήσετε πως όλοι μας οφείλουμε πλέον, να έχουμε μαζί μας και μια μάσκα λίγο διαφορετική.