θέατρο για παιδιά

Category: θέατρο για παιδιά
θέατρο για παιδιά
Μα είναι δυνατόν να λείπει ένα κομμάτι από τον ουρανό;!
θέατρο για παιδιά
Από θέατρο για βρέφη μέχρι όπερα για παιδιά, ο θεατρικός φετινός χειμώνας μοιάζει πιο kids friendly από ποτέ! Το BOOM έκανε μια πρώτη επιλογή και να οι προτάσεις μας... 
Family
Όταν μιλάμε για παιδικό θέατρο, το μυαλό μας πηγαίνει κατευθείαν στο όνομά της κι «ακούμε» τη ζεστή σαν αγκαλιά φωνή της. Δηλώνει «τυχερή» που καταπιάνεται με έργα που απευθύνονται σε παιδιά. Στην πραγματικότητα, τυχεροί είμαστε όσοι έχουμε παρακολουθήσει δική της παράσταση.
θέατρο για παιδιά
Οι γιορτές έφτασαν, τα σχολεία έκλεισαν κι οι επιλογές είναι αμέτρητες! Φοράμε τις μάσκες μας, τηρούμε τα μέτρα και φύγαμε για τις πιο συναρπαστικές βόλτες! Αυτές είναι οι προτάσεις που ξεχώρισε η ομάδα του BOOM!
θέατρο για παιδιά
Παραμονή Χριστουγέννων, το σπίτι στολισμένο, το τζάκι αναμμένο, δίπλα ξαπλωμένη η Έλλη, η γατούλα της κυρά Μαρίας που λατρεύει αυτήν την εποχή του χρόνου και τις γιορτές. Αγωνιά αν τελικά φέτος θα γίνει το όνειρο της πραγματικότητα...
θέατρο για παιδιά
Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου έφτασε και πρέπει να το απολαύσουμε στο μέγιστο! Οι επιλογές είναι αμέτρητες και περιλαμβάνουν από θεατρικές παραστάσεις και comedy club, μέχρι εντυπωσιακές προβολές.
θέατρο για παιδιά
Η δύναμη της αγάπης μπορεί να κάνει τα πάντα δυνατά! Τη συγκινητική αλληγορία του πολυβραβευμένου Χιλιανού συγγραφέα Λουίς Σεπούλβεδα για τον γάτο που έμαθε σ' ένα γλάρο να πετάει, σκηνοθετεί ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος με το Θέατρο του Νέου Κόσμου σε θεατρική διασκευή της Άνδρης Θεοδότου.
δωρεάν παραστάσεις για παιδιά
Μπορεί τα θέατρα να παραμένουν κλειστά, ωστόσο οι μικροί θεατρόφιλοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την φαντασμαγορική παράσταση «Βουτιά στη Βυθούπολη» από την άνεση του σπιτιού τους!