θέατρο για παιδιά

Category: θέατρο για παιδιά
Culture
Μα είναι δυνατόν να λείπει ένα κομμάτι από τον ουρανό;!
Going Out
Όσα χρόνια είμαι με τον άντρα μου δεν τον έχω δει ποτέ ξανά να γελάει τόσο δυνατά και τόσο αυθόρμητα όσο εκείνη τη φορά που είχαμε πάει να δούμε μια παράσταση του Γιώργου Χατζηπαύλου.
Going Out
Από θέατρο για βρέφη μέχρι όπερα για παιδιά, ο θεατρικός φετινός χειμώνας μοιάζει πιο kids friendly από ποτέ! Το BOOM έκανε μια πρώτη επιλογή και να οι προτάσεις μας... 
Grand Parents
Όταν μιλάμε για παιδικό θέατρο, το μυαλό μας πηγαίνει κατευθείαν στο όνομά της κι «ακούμε» τη ζεστή σαν αγκαλιά φωνή της. Δηλώνει «τυχερή» που καταπιάνεται με έργα που απευθύνονται σε παιδιά. Στην πραγματικότητα, τυχεροί είμαστε όσοι έχουμε παρακολουθήσει δική της παράσταση.
Going Out
Οι γιορτές έφτασαν, τα σχολεία έκλεισαν κι οι επιλογές είναι αμέτρητες! Φοράμε τις μάσκες μας, τηρούμε τα μέτρα και φύγαμε για τις πιο συναρπαστικές βόλτες! Αυτές είναι οι προτάσεις που ξεχώρισε η ομάδα του BOOM!
Going Out
Παραμονή Χριστουγέννων, το σπίτι στολισμένο, το τζάκι αναμμένο, δίπλα ξαπλωμένη η Έλλη, η γατούλα της κυρά Μαρίας που λατρεύει αυτήν την εποχή του χρόνου και τις γιορτές. Αγωνιά αν τελικά φέτος θα γίνει το όνειρο της πραγματικότητα...
θέατρο για παιδιά
Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου έφτασε και πρέπει να το απολαύσουμε στο μέγιστο! Οι επιλογές είναι αμέτρητες και περιλαμβάνουν από θεατρικές παραστάσεις και comedy club, μέχρι εντυπωσιακές προβολές.
θέατρο για παιδιά
Η δύναμη της αγάπης μπορεί να κάνει τα πάντα δυνατά! Τη συγκινητική αλληγορία του πολυβραβευμένου Χιλιανού συγγραφέα Λουίς Σεπούλβεδα για τον γάτο που έμαθε σ' ένα γλάρο να πετάει, σκηνοθετεί ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος με το Θέατρο του Νέου Κόσμου σε θεατρική διασκευή της Άνδρης Θεοδότου.