10 εορταστικά -και super φανταστικά- δώρα LifeLikes για όλη την οικογένεια!

Boom Team
Fri, 09/12/2022 - 14:42

H εποχή των δώρων, της απόλυτης ευτυχίας και μαγείας μόλις ξεκίνησε! Τα Χριστούγεννα εδώ και χρόνια είναι συνυφασμένα με τα δώρα Lifelikes και το ΒΟΟΜ σας προτείνει τα δικά του αγαπημένα δώρα τόσο για εσάς όσο και για την οικογένεια σας! Δώρα αγάπης, δώρα συγχώρεσης, δώρα υπόσχεσης, δώρα υπενθύμισης, δώρα απλά, δώρα που θα ζωγραφίσουν χαμόγελα σε πρόσωπα αγαπημένα, δώρα συμβολικά. Όλα έχουν την αξία τους και τα κορίτσια στα Lifelikes ξέρουν καλά ότι καθένα πρέπει να είναι ξεχωριστό. Γι’ αυτό τα Χριστούγεννα στα Lifelikes ταυτίζονται με το συναίσθημα της δημιουργικότητας! Ό,τι δώρο και να έχετε σκεφτεί για τη μαμά, τον παππού, τη δασκάλα ή τη νονά, η LifeLikes μπορεί να το πραγματοποιήσει. Δημιουργεί δώρα γεμάτα συναίσθημα και αγάπη, που σκορπίζουν χαμόγελα και αμέτρητες δόσεις μαγείας. Μα δείτε πόσο υπέροχα πράγματα ανακαλύψαμε!

1. Για τη μαμά και τον μπαμπά! 

2. Για το πιο υπέροχο παιδάκι! Ένα τετράδιο γεμάτο με δεκάδες παιχνίδια!

3. Για την κολλητή της μαμάς! Που πέρασε μια... κουραστική χρονιά στο γραφείο!

4. Ένα γούρι για την πιο μοναδική νονά! 

5. Ένα ρόδι τυχερό! Γιατί ποιος δεν χρειάζεται την τύχη στη ζωή του;

6. Για την καλύτερη δασκάλα ή δάσκαλο του κόσμου όλου!

 

7. Οι συνταγές της γιαγιάς (και της μαμάς φυσικά!)

8. Best Dad & Best Mom in the world! Ξέρετε τώρα! 

9. Όλα ρόδινα! Το απόλυτο δώρο για... εμάς! Ή τους κολλητούς μας! Για ένα υπέροχο και τυχερό 2023! 

10. Eye Wish you a Merry Christmas!

Τι μπορεί να έχετε σκεφτεί να ευχηθείτε φέτος στα αγαπημένα σας πρόσωπα; Τι θέλετε να τους χαρίσετε; Ό,τι κι αν έχετε ονειρευτεί τα ξωτικά του εργαστηρίου της LIFELIKES το κάνουν πραγματικότητα!

Custom δώρα για αυτούς που δεν τους είναι τίποτα αρκετό, γοητευτικά gift sets για απαιτητικούς παραλήπτες, δώρα προσωποποιημένα, εταιρικά δώρα για τους συνεργάτες σας, δώρα για τη μαμά, τη δασκάλα, τη γιαγιά, τη νονά και τον νονό.

Δώρα για όλους φτιαγμένα με αγάπη και λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων. Εσείς απλά, διαλέξτε με συναίσθημα τα δώρα σας φέτος τα Χριστούγεννα. Για τα υπόλοιπα έχει φροντίσει η LIFELIKES! 

Για ακόμα περισσότερες ιδέες δώρων για τους αγαπημένους σας, επισκεφθείτε το super εορταστικό site της LifeLikes! 

LifeLikes

Website: www.mylifelikes.gr

Facebook: LifeLikes

Instagram: @lifelikes_official