Beauty & Health

Category: Beauty & Health
Beauty & Health
Έχετε πάει με των 3 ετών γιο σας για ψώνια στο σουπερμάρκετ. Μόλις φτάνετε στο ταμείο, αρχίζει να χτυπιέται και να ουρλιάζει γιατί θέλει παγωτό, και δεν μπορείτε να τον συνεφέρετε. Μόλις βιώσατε μια κρίση θυμού…
συμβουλές για γονείς
Στο σπίτι μπορεί η γλώσσα του να τρέχει «ροδάνι», αλλά μπροστά στις δασκάλες δεν ξεστομίζει λέξη. Τι του συμβαίνει;
Beauty & Health
Ο φόβος για το σκοτάδι είναι αρχέγονος, σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, και υπάρχει ακόμα και στους ενήλικες – από την εποχή που όταν έπεφτε η νύχτα, οι πρόγονοί μας γίνονταν πιο ευάλωτοι σε θηρευτές.
Beauty & Health
Είμαστε στο πάρκο με τον γιο μας, όταν αρχίζει να πετάει παιχνίδια σε άλλα παιδιά και να τα σπρώχνει. Ίσως δεν αντισταθούμε στον πειρασμό να του βάλουμε τις φωνές, αλλά ξέρουμε ήδη ότι ένα ξέσπασμα με φωνές είναι λάθος.
Beauty & Health
Μια από τις καταστάσεις που προβληματίζουν μερικές φορές τους γονείς είναι η στιγμή που συνειδητοποιούν πως τα παιδιά τους δυσκολεύονται να δημιουργήσουν φιλίες ή να ενταχθούν σε μια ομάδα συνομήλικων.
Beauty & Health
Η αλήθεια είναι πως βρίσκεται παντού. Οι τάξεις αδειάζουν και ένα ένα τα παιδάκια προσβάλλονται από τον ιό της γρίπης που όπως τον περιγράφουν οι γονείς κάνει "ακατέβατο 40άρι".
Beauty & Health
Οι πρώτες κοινωνικές αλληλεπιδράσεις του μικρού μας είναι ένας γρίφος για δυνατούς λύτες.
Beauty & Health
Είναι η λέξη που έρχεται πρώτη αυθόρμητα στο μυαλό, που όσο μικρή και αν είναι, τόσο περισσότερη δυναμική έχει, αφού εύκολα μπορεί να αγχώσει ή να αποθαρρύνει το παιδί από το κυνήγι της εξερεύνησης.