3 φιλοζωικές οργανώσεις που πρέπει να επισκεφθείτε πριν πάρετε σκύλο!

Ιφιγένεια Ηλιάδη
Wed, 31/08/2022 - 12:07

Είπατε το μεγάλο "ναι" στο παιδί σας και πήρατε την απόφαση να μεγαλώσετε την οικογένειά σας παίρνοντας ένα σκυλάκι. Πριν επισκεφθείτε οποιοδήποτε pet shop, σκεφθείτε ότι υπάρχουν πολλά σκυλάκια χωρίς σπίτι που περιμένουν να τα υιοθετήσετε.

Εσείς γνωρίζατε για τις παρακάτω οργανώσεις; Ίσως ήρθε η ώρα να τις μάθετε!

παιδί σκύλος

 

www.cityofathens.gr/stray_animals | Όλα τα σκυλάκια που αναζητούν μια φιλόξενη στέγη και διατίθενται για υιοθεσία εντάσσονται στο πρόγραμμα στείρωσης και κτηνιατρικής φροντίδας του δήμου Αθηναίων και θα τα βρείτε σε αυτό το URL. Είναι εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα, στειρωμένα και διαθέτουν ηλεκτρονική ταυτότητα. Το μόνο που απομένει είναι να βρουν αγάπη, φροντίδα και μια ζεστή αγκαλιά!

www.filozoiki.gr | Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία ιδρύθηκε το 1975 με σκοπό την προστασία των αδέσποτων κυρίως ζώων που βρίσκονται σε έκτακτη ανάγκη. Στο Φιλοζωικό Κέντρο της ΕΦΕ, στο Κορωπί, θα βρείτε όμορφες τετράποδες ψυχούλες, που περιμένουν πίσω από κλουβάκια προστασίας και φιλοξενίας τη μαγική στιγμή που θα ακούσουν εκείνη τη λαχταριστή φρασούλα, «αυτό το θέλω για να ζήσουμε μαζί!».

www. saveagreekstray.org | Με motto «Ας ζήσουμε σε μια κοινωνία στην οποία κανένα ζώο δε θα υποφέρει αβοήθητο στους δρόμους», το «Save A Greek Stray» είναι ένα πρότυπο καταφύγιο ζώων με πλήρως εξοπλισμένο κτηνιατρείο στον Ωρωπό, που στεγάζει τους αδέσποτους φίλους μας. Δείτε τις απίθανες δράσεις του SGS και ενισχύστε το έργο του!

παιδί κατοικίδιο

 

You can't change a dog's past, but you could rewrite his future!