Αντιγόνη Ψυχράμη: Αποκάλυψε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της δείχνοντάς μας τη φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Μαρία Ιωαννάτου
Tue, 21/06/2022 - 12:17

Σχεδόν πέντε χρόνια μετά τον ερχομό του γιου τους στη ζωή, η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Τη χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή η ευτυχισμένη μαμά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Η οικογένεια μας μεγαλώνει… Ευλογία», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της δημοσιεύοντας τρεις υπέροχες φωτογραφίες με τον 4,5 ετών Χάρη να φιλάει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Δείτε την ανάρτηση:

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς είναι ζευγάρι από το 2013, ενώ δύο χρόνια αργότερα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας με κουμπάρους τη Νάντια Κοντογεώργη και τον Λάμπρο Φισφή. Ο γιος τους γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2017 και δύο χρόνια μετά, ανήμερα των γενεθλίων του, έγινε και η βάπτισή του.

Για το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Δημήτρης Μακαλιάς δεν είχε κρύψει την επιθυμία του για την απόκτηση δεύτερου παιδιού: «Με την Αντιγόνη παλέψαμε από την πρώτη στιγμή για να μην αλλάξει ο ερχομός του παιδιού τη σχέση μας. Η Αντιγόνη είναι η καλύτερή μου φίλη. Ταιριάξαμε τις διαφορετικότητές μας. Νιώθουμε έτοιμοι να αποκτήσει ο Χάρης αδερφάκι. Η επιθυμία μου σχετίζεται με το γεγονός ότι έχασα τον αδερφό μου».