Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη βάπτιση της μικρής Σιέννας στο Γύθειο

Μαρία Ιωαννάτου
Sat, 18/06/2022 - 17:16

Λίγες ημέρες μετά τα πρώτα γενέθλια της Σιέννας, η οικογένεια της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου ταξίδεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα της ηθοποιού, το Γύθειο, για τη βάπτιση της μικρής.

Φωτογραφία από @athinao1konomakou (Instagram)

Τόσο το μυστήριο όσο και η δεξίωση της βάπτισης έγιναν στο χωριό Σκουτάρι και το ενός έτους κοριτσάκι πήρε το όνομα Σιέννα-Ηλέκτρα, όπως είχε αποκαλύψει η μαμά της λίγες ημέρες μετά τη γέννησή της. Νονά της μικρής έγινε η Κωνταντίνα Βασιλείου, που εργάζεται στην εταιρεία κοσμημάτων της Αθηνάς Οικονομάκου και με την οποία έχουν αναπτύξει μια πολύ στενή φιλία.

Φωτογραφία από @nikolpanagiotou (Instagram)

Ανάμεσα στους φίλους και συγγενείς που έδωσαν το παρών στο χαρμόσυνο γεγονός, ήταν και η ενδυματολόγος και κουμπάρα της ηθοποιού, Νικόλ Παναγιώτου, η οποία δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Φωτογραφία από @nikolpanagiotou (Instagram)

Θυμίζουμε πως η Αθηνά Οικονομάκου παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο στις 18 Νοεμβρίου 2017 με πολιτικό γάμο στο Γύθειο. Στις 14 Μαρτίου 2018 γεννήθηκε ο γιος τους, Μάξιμος, και λίγους μήνες αργότερα, στις 6 Οκτωβρίου, το ζευγάρι παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο, στη Μύκονο.