Απίστευτο και όμως αληθινό: Δίδυμα γεννήθηκαν με διαφορά 15 λεπτών αλλά σε άλλη χρονιά!

Μαρία Ιωαννάτου
Tue, 04/01/2022 - 10:19
0 Comments

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στην πόλη Greenfield στην Καλιφόρνια. Η Fatima Madrigal και ο σύντροφός της Robert Trujillo υποδέχθηκαν τα δίδυμα μωράκια τους, τα οποία όμως θα γιορτάζουν τα γενέθλιά τους σε διαφορετική ημέρα, μήνα και έτος!

Φωτογραφία: Natividad Medical Center

Οι ευτυχισμένοι γονείς συνάντησαν πρώτα τον γιο τους, Alfredo, ο οποίος γεννήθηκε την περασμένη Παρασκευή στις 23:45. Μόλις 15 λεπτά αργότερα, ακριβώς όταν το ρολόι έδειξε μεσάνυχτα, το ζευγάρι καλωσόρισε στη ζωή τη δίδυμη αδερφή του Alfredo, τη μικρή Aylin, ανήμερα δηλαδή της Πρωτοχρονιάς.

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε το Ιατρικό Κέντρο Natividad, η Fatima εξέφρασε τα συναισθήματά της για τη γέννηση των νεογέννητων παιδιών της: «Είναι απίστευτο που είναι δίδυμα και έχουν γενέθλια διαφορετική ημέρα».

Φωτογραφία: Natividad Medical Center

Η Dr. Ana Abril Arias, οικογενειακή γιατρός στο Ιατρικό Κέντρο Natividad, ανέφερε: «Αυτός ήταν σίγουρα ένας από τους πιο αξιομνημόνευτους τοκετούς της καριέρας μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που βοήθησα αυτά τα μικρά να φτάσουν εδώ με ασφάλεια το 2021 και το 2022. Τι εκπληκτικός τρόπος για να ξεκινήσεις τη νέα χρονιά!».

Πηγή: people.com