Αθλητικά, πειθαρχημένα και αγαπησιάρικα! Τα μωρά του Οκτωβρίου είναι στ' αλήθεια μοναδικά!

Μαρία Ιωαννάτου
Tue, 03/10/2023 - 17:39

Κάπου ανάμεσα στα πρωτοβρόχια, στα φύλλα των δέντρων που πέφτουν και στο Halloween, η μικρή σας «κολοκύθα» κάνει την εμφάνισή της. Ο Οκτώβριος είναι ένας υπέροχος μήνας για να φέρετε στον κόσμο το μωράκι σας και αυτά τα fun facts το αποδεικνύουν.

Photo: Evgeny Atamanenko/Shutterstock

Ένας ολυμπιονίκης γεννιέται…

Σύμφωνα με έρευνες, τα παιδιά που γεννιούνται τον Οκτώβριο έχουν εξαιρετικές αθλητικές επιδόσεις. Άλλωστε, όσο περισσότερο έχει απολαύσει τον καλοκαιρινό ήλιο η μαμά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (πάντα με ασφάλεια!), τόσο περισσότερο ωφελείται αναπτυξιακά το έμβρυο από την πρόσληψη της βιταμίνης D.

Ο πιο καλός ο μαθητής

Μπορείτε να είστε ήρεμοι για τα επόμενα 18 χρόνια, καθώς δεν θα χρειαστεί ποτέ να μαλώσετε με το παιδί σας για να κάνει τα μαθήματα του σχολείου. Τα παιδιά που γεννιούνται τον Οκτώβριο έχουν έμφυτο το αίσθημα του καθήκοντος και ξέρουν όχι μόνο τι πρέπει να κάνουν, αλλά πώς θα το κάνουν γρήγορα, σωστά και αποτελεσματικά.

Φωτογραφία από @teksomolika (Freepik)

Οι αγκαλιές δεν τελειώνουν ποτέ!

Τα μωρά του Οκτωβρίου κυβερνώνται αστρολογικά από την Αφροδίτη, γεγονός που τα κάνει πολύ αγαπησιάρικα. Δεν θα πάνε στο κρεβάτι τους αν δεν πάρουν φιλάκι για «καληνύχτα» και αν δεν σας πουν για πολλοστή φορά πόσο σας αγαπούν – και θα συνεχίσουν να το κάνουν μέχρι να ενηλικιωθούν.

Happy 100th birthday!

Σύμφωνα με στατιστικές, τα παιδιά που έχουν γενέθλια το φθινόπωρο έχουν πολλές πιθανότητες να ζήσουν μέχρι τα 100, και ειδικά όσα έχουν γεννηθεί τον Οκτώβριο!

Welcome, little pumpkin!

BOOM plus: Δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητα! Και για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε μερικούς διεθνούς φήμης stars που έχουν γενέθλια των Οκτώβριο...Η Kim Kardashian, ο Eminem, ο Hugh Jackman, ο Matt Damon, ο Sting, η Gwen Stefani, η Kate Winslet, ο Ryan Reynolds και η Dakota Johnson είναι μερικοί από αυτούς...

Με πληροφορίες από goodhousekeeping.com