Baby BOOM Astrology: Γιατί είναι τέλειο να έχεις γιο Κριό

Τόνια Παπαμιχαλοπούλου
Thu, 24/03/2022 - 19:52

Τι λέτε, είστε έτοιμοι να μπείτε στα άδυτα του μικρού σας Κριού; Αυτού του παιδιού, που από τους πρώτους μήνες της ύπαρξής του δείχνει πόσο δυναμικό και συγχρόνως γλυκό χαρακτήρα έχει; Αυτό το ιδιαίτερο πλάσμα, έχει αρχηγικές τάσεις και όπου σταθεί και όπου βρεθεί αναζητά την προσοχή από τους γύρω του. Φυσικά μέσα στην οικογένεια πρωταγωνιστεί και είναι το παιδί που αν βαριέται θα βρει δεκάδες τρόπους να απασχοληθεί  - αν και οι περισσότεροι από αυτούς δεν θα σας αρέσουν. 

Βλέπετε, η αταξία και η φασαρία είναι στο αίμα του και καλά θα κάνετε να οπλιστείτε με υπομονή. Άλλωστε το έχουμε ξαναπεί, τα πρώτα 18 χρόνια είναι δύσκολα. Αν μη τι άλλο, η ζωή με το Κριαράκι σας θα είναι γεμάτη εκπλήξεις με πολλές ιδιαίτερες στιγμές στην καθημερινότητά σας...

Φωτογραφία Ryan Fields (Unsplash)

Είναι ένας μικρός αντάρτης, ένας κανονικός επαναστάτης με τα όλα του και όταν βάζει κάτι στο μυαλό του θα φέρει τα πάνω - κάτω για να τα καταφέρει. Όταν βρίσκεται σε μια ομάδα, αυτόματα θέλει να παίρνει τον πρώτο λόγο και οι υπόλοιποι τον εμπιστεύονται με κλειστά  μάτια. 

Διεκδικεί, παλεύει και βάζει όλες τις δυνάμεις του για να πάρει αυτό που του αξίζει. Είναι ένα παιδί που του αρέσουν οι προκλήσεις και ο ανταγωνισμός και στεναχωριέται όταν χάνει. Εκεί ακριβώς πρέπει να του εξηγήσετε ότι τόσο οι νίκες όσο και οι ήττες είναι μέρος της ζωής και θα πρέπει να ζει με αυτά. 

Φωτογραφία Jelleke Vanooteghem (Unsplash)

Μέσα σε όλα ο μικρός Κριός είναι εξωστρεφής και διαθέτει ένα ιδιαίτερο και πολλές φορές καυστικό χιούμορ. Πολύ εύκολα κάνει φίλους και όταν τους εμπιστευτεί 100%, τότε αποδεικνύεται το καλύτερο φιλαράκι που μπορεί κάποιος να έχει. Μπορεί να μην δέχεται εύκολα την γνώμη των άλλων, όμως στέκεται σαν βράχος στους ανθρώπους που αγαπά.

Από πολύ μικρή ηλικία έχει στενή σχέση με την ανεξαρτησία και καλό θα ήταν να μην προσπαθήσετε να την περιορίσετε γιατί σίγουρα θα βρει τον τρόπο να την κάνει και πάλι δική του. Πρόκειται για ένα παιδί που ποτέ δεν τα παρατά και το πείσμα είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά του. 

Φωτογραφία Αndrew Seaman(Unsplash)

Το Κριαράκι σας είναι ένα παρορμητικό πλάσμα, που πρώτα πράττει και μετά σκέφτεται. Σε όλες του τις σχέσεις αναζητά την ένταση και το πάθος και όποιος τον βρίσκει στον δρόμο του, δύσκολα τον ξεχνά. Οκ, είναι ένα παιδί που κάνει τη φασαρία του, μην ανησυχείτε όμως γιατί μπορεί να αποδειχτεί αρκετά πειθαρχημένο.

Όταν έχει αρκετή ενέργεια και δεν ξέρετε τι να κάνετε, βάλτε του ένα μίνι project μέσα στο σπίτι. Για να του πείτε μπράβο και για να χαρεί με τη νίκη του θα κάνει τα πάντα για να το βγάλει εις πέρας!

Λατρεύει τα δυναμικά παιχνίδια και λιγότερο τις χειροτεχνίες και ότι άλλο περιέχει δημιουργικότητα και υπομονή. Δώστε του μια μπάλα και θα σας ευχαριστεί όλη τη μέρα! Είναι γρήγορος, έξυπνος και η αντοχή του απλά δεν υπάρχει. 

Φωτογραφία Ramin Talebi (Unsplash)

Με λίγα λόγια ο μικρός Κριός που έχετε στη ζωή σας, γεννήθηκε για να προκαλέσει σεισμό στην ύπαρξή σας και φυσικά στην καρδιά σας. Τόσο δυνατές αγκαλιές και ατελείωτα φιλιά δεν θα σας έχει ξαναδώσει κάποιος, αφού ο μικρός σας είναι master στην τρυφερότητα και στην εκδήλωση της αγάπης, Ή είμαστε υπερβολικοί, ή δεν είμαστε!