Baby Boom Astrology: Γιατί είναι τέλειο να έχεις κόρη Λέων!

Τόνια Παπαμιχαλοπούλου
Sat, 24/07/2021 - 16:01

H μικρή Λιονταρίνα σας, γεννήθηκε για να σας κλέψει τη καρδιά και φυσικά για να σας θυμίσει τι σημαίνει η λέξη ''ηγέτης''. Τα ατίθασα και πλούσια μαλλιά της αποτελούν βασικό χαρακτηριστικό της εξωτερικής της εμφάνισης, όπως και η δυναμικότητά της, την οποία κουβαλάει πάνω της σαν μια αόρατη κάπα που εμφανίζει όποτε, όπου και όπως θέλει. Από πολύ μικρή ηλικία θα νιώσετε την αυτοπεποίθησή της να ξεχειλίζει από παντού, ενώ γρήγορα θα καταλάβετε ότι αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα της, θα την βοηθήσει καταλυτικά στην ενήλικη ζωή της. 

Φωτογραφία Εdi Libedinsky (Unsplash)

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το λιοντάρι χαρακτηρίζεται ως ο ''Βασιλιάς της ζούγκλας'' γιατί και η κόρη σας θα αποδειχτεί η ''Βασίλισσα του σπιτιού σας'' και πιστέψτε μας, θα πάρει το στέμμα της, από τους πρώτους κιόλας μήνες της ζωής της. Το κορίτσι Λέων τα έχει όλα και αυτό το οφείλει το στοιχείο της φωτιάς, σε εκείνο στο στοιχείο που την κάνει περιπετειώδη, δυναμική, έντονη και αρκετά (αρκετά!) δραστήρια. 

Από μωρό θα διαπιστώσετε το πάθος της για τη ζωή, το παιχνίδι και φυσικά για τη νίκη. Το φλογερό ταπεραμέντο της είναι αυτό που την ωθεί να παίρνει πρωτοβουλίες αλλά και γρήγορες αποφάσεις σε διάφορες δύσκολες ή μη καταστάσεις. Ό,τι θέλει, θα σας το ζητήσει με ευθύ τρόπο, χωρίς γκρίνια, υπονοούμενα και πλάγιους δρόμους. Από τη μία θα λατρέψετε το δυναμικό χαρακτήρα της και από την άλλη κάποιες στιγμές θα προσπαθήσετε να τη βοηθήσετε να χαμηλώσει τους τόνους, για το δικό της καλό. 

Φωτογραφία Cottonbro (Pexels)

 

Είναι άμεση, αυθόρμητη και όταν αγαπά κάποιον, το κάνει με όλη της τη καρδιά. Είναι η ψυχή της παρέας και όπου πηγαίνει (σε πάρτι, στην παιδική χαρά κτλ.) όλοι μιλούν είτε για το ιδιαίτερο outfit - που έχει μόνη της επιλέξει - είτε για τα μακριά πλούσια μαλλιά της, είτε για τις αρχηγικές της τάσεις. Με το μυαλό της που είναι αρκετά οργανωτικό, θα σκεφτεί νέα παιχνίδια, θα χωρίσει τις ομάδες,  και θα στεναχωρηθεί πολύ αν χάσει στο τέλος. Της αρέσουν αρκετά τα ομαδικά παιχνίδια, αν φυσικά είναι η ίδια αρχηγός και δίνει συμβουλές και κατευθύνσεις. 

Φωτογραφία Kati-e (Pexels)

Ως φίλη είναι δοτική, με μια ''ζεστή'' καρδιά που κερδίζει τους πάντες και τους κάνει να νιώθουν σιγουριά και απέραντη αγάπη. Η Λιονταρίνα σας, θα κάνει φιλίες μακροχρόνιες - αυτές που ξεκινούν από το Δημοτικό και συνεχίζουν στην ενήλικη ζωή. Όμως με μια προϋπόθεση, να μην της λένε ψέματα και να μην την κοροϊδέψουν. Γιατί αν το καταλάβει, καλύτερα να κρυφτούν μέσα στη ζούγκλα, τα είπαμε η Λιονταρίνα δεν αστειεύεται!

Μην στεναχωριέστε αν πολύ συχνά δεν ευχαριστιέται με τίποτα, δεν θα το κάνει επίτηδες, απλά έτσι είναι. Προσπαθήστε να μιλήσετε μαζί της και να μάθετε τι είναι αυτό ακριβώς που την απασχολεί και πως μαζί θα βρείτε λύσεις, γιατί μην ξεχνάτε, λατρεύει τις λύσεις!

Φωτογραφία Εmma Bauso (Pexels)

Σαν μεγάλη αδερφή (αλλά και ως μεσαία ή μικρότερη), θα δείξει από νωρίς ότι αυτή είναι η αρχηγός, ενώ πολύ συχνά θα κάνει αυτοσχέδια συμβούλια στο δωμάτιό της, στα οποία θα λύνει τυχόν προβλήματα με τα αδέρφια της. Μέσα σε όλα αυτά, η κόρη σας που ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα θα σας χαρίζει πολλές στιγμές χαράς και γέλιου, γιατί το χιούμορ της είναι πάντα to the point και αρκετά ιδιαίτερο!

Αχ και να ξέρατε πόσο, μα πόσο αγαπά τις εκπλήξεις! Όποιος και αν είναι ο λόγος που γιορτάζει, προσπαθήστε να οργανώσετε κάτι πολύ ξεχωριστό για εκείνη. Τόσο η διακόσμηση του πάρτι, όσο και τα δώρα που θα της χαρίσετε, καλό θα ήταν να περιέχουν λάμψη και αρκετό glitter. Λατρεύει τα κοσμήματα και τα παπούτσια και ό,τι αξεσουάρ έχει να κάνει με τα μαλλιά. Αν τα δώρα σας περιέχουν κάτι από αυτά που σας γράψαμε, τότε ναι, το τεράστιο και σαγηνευτικό χαμόγελο που διαθέτει, θα κάνει ώρες να φύγει από το πρόσωπο της. 

Φωτογραφία Jill Wellington (Pexels)

Με λίγα λόγια, η μικρή σας Λιονταρίνα θα αποδεχτεί ο έρωτας της ζωή σας. Εκείνος ο έρωτας που περιέχει τα πάντα. Μοναδικές, δυνατές στιγμές και φυσικά ups and downs. Ό,τι και να γίνει όμως εσείς θα νιώθετε υπερηφάνεια για αυτό το κορίτσι που όσο μικρό και αν φαίνεται άλλο τόσο δυναμισμό και αυτοπεποίθηση κρύβει. Γιατί είναι λιοντάρι στη ψυχή και αυτό δεν αλλάζει!