Baby Boom Astrology: Γιατί είναι τέλειο να έχεις κόρη Ταύρο!

Τόνια Παπαμιχαλοπούλου
Sat, 22/04/2023 - 16:32

Όταν το πείσμα έγινε ένα με την ανεξαρτησία, τότε γεννήθηκε η μικρή Ταυρίνα! Αυτό το μικροσκοπικό πλάσμα με το εκτόπισμα και τον δυναμισμό που ό,τι (μα ό,τι) βάλει στο μυαλό της θα το κατακτήσει, θα το κάνει δικό της! Έχει κάτι μέσα της τόσο δυνατό, μια δύναμη που δεν την αφήνει να κάτσει σε ησυχία αλλά διαρκώς ψάχνεται και ψάχνει, πειραματίζεται και εξερευνά.

Πρέπει να καταλάβετε ότι πρόκειται για ένα μοναδικό παιδί με πολλά προτερήματα που θα την βοηθήσουν στη μετέπειτα ζωή της να πάει μπροστά και να πετύχει όλους τους στόχους της. Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μην τους πετύχει. Ο χαρακτήρας και το πείσμα της όπως είπαμε, είναι τα δυνατά της χαρτιά!

Φωτογραφία Κatie e (Pexels)

Από μωρό με το κλάμα της και τις βιαστικές, πάντα δυναμικές κινήσεις της θα καταλάβετε τι θέλει, τι της αρέσει και τι όχι. Στη συνέχεια καθώς μεγαλώνει και έχει πάρει το δρόμο της Ταυρίνας, με το απίστευτο λεξιλόγιο που θα χρησιμοποιεί, όπως και με τα επιχειρήματα που θα μοιράζεται, θα πετυχαίνει ότι έχει βάλει στο υπέροχο μυαλό της.

Το θετικό μέσα σε όλα αυτά είναι ότι πρόκειται για ένα κορίτσι με σταθερή γνώμη, που δεν αποπροσανατολίζεται από εξωτερικούς παράγοντες και δεν αλλάζει συνεχώς απόψεις. Όταν λέει κάτι, θα το εννοεί και δεν θα κρύβονται πίσω δεύτερες σκέψεις. Άλλωστε η κόρη σας έχει μαλώσει με το ψέμα, από τότε που γεννήθηκε. Η αλήθεια είναι η αγαπημένη της φίλη και δεν την αποχωρίζεται στιγμή!

Φωτογραφία Tatiana Syrikova (Pexels)

Της αρέσει να περιποιείται τους γύρω της και ειδικότερα τους γονείς της. Μην αναφέρουμε τώρα την τεράστια αδυναμία που έχει στον μπαμπά της και τι σκαρφίζεται για να τον κάνει να την λατρέψει ακόμα περισσότερο. Είπαμε, είναι ιδιαιτέρως δυναμική αλλά εκεί που θέλει να δείξει την τρυφερότητά της με τρόπους μαγικούς και ιδιαίτερους. 

Την ίδια διάθεση έχει και όταν περιβάλλεται από τους φίλους της. Θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τους ευχαριστήσει και δύσκολα θα τους απογοητεύσει με την στάση της. Προσοχή! Αν κάποιος πειράξει κάποιον φίλο της, τότε όντως μεταμορφώνεται σε ένα μικρό ταύρο και είναι διατεθειμένη να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Μιλάμε για σθένος και δύναμη!

Φωτογραφία Cottonbro (Pexels)

Όταν έρχεται η ώρα του παιχνιδιού και της διασκέδασης, τότε ποιος την πιάνει. Δεν συμβιβάζεται με τα απλά, ενώ αγαπάει τα exreme παιχνίδια και ό,τι έχει σχέση με την περιπέτεια και τη συνεχή κίνηση. Είναι άκρως ανταγωνιστική, θέλει να νικάει και δυσκολεύεται όταν τελικά χάνει ή ακόμα χειρότερα βγαίνει δεύτερη. Είναι ένα στοιχείο που πρέπει να δουλέψει αρκετά, αφού η ζωή έχει νίκες και ήττες. 

Της αρέσουν τα ιδιαίτερα ρούχα, ενώ όσο μεγαλώνει, τόσο θα μεγαλώνει και ο χρόνος προετοιμασίας που θα της παίρνει για να βγει έξω. Βλέπετε θέλει να είναι όλα στην εντέλεια και να είναι 100% σίγουρη για το outfit της. Έχει άποψη για την αισθητική και έχει λόγο τόσο για την δική σας εξωτερική εμφάνιση όσο και για την διακόσμηση του σπιτιού. Πιο σωστά, η μικρή Ταυρίνα έχει άποψη για όλα (και τις περισσότερες φορές είναι σωστή!).

Ψάχνετε δώρο για τα γενέθλιά της; Τότε οφείλετε να το σκεφτείτε διπλά και τριπλά πριν κάνετε οποιαδήποτε αγορά. Της αρέσουν τα ιδιαίτερα δώρα γιατί της θυμίζουν πόσο ιδιαίτερη είναι και η ίδια. 

Φωτογραφία Vanessa Serpas (unsplash)

Aχ, τελικά είναι πολύ όμορφο να μεγαλώνεις μια κόρη που ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου. Δεν υπάρχει περίπτωση να βαρεθείτε- και αφήστε που από την παιδική της ηλικία εσείς θα έχετε πάρει και μια γεύση από την εφηβεία της. Ναι, σοβαρά μιλάμε!