Baby BOOM astrology: Γιατί είναι τέλειο να έχεις κόρη τοξότη!

Εύα Ανυφαντή
Mon, 21/11/2022 - 17:39

Περιπέτεια, πρωτοπορία και εξερεύνηση. Αυτές είναι οι τρεις λέξεις που συνοδεύουν κάθε περιγραφή του τοξότη. Πώς μεταφράζεται όμως αυτό στην πράξη;

Ναι, πρόκειται για ένα κοριτσάκι που δεν θα παίζει ήσυχο με τις κούκλες του. Από τη στιγμή που θα μπουσουλίσει θα κυκλοφορεί σαν σίφουνας αναζητώντας την περιπέτεια και το μυστήριο σε κάθε γωνιά μέσα και έξω από το σπίτι. Ό,τι έχει πέσει κάτω από καναπέδες, τραπέζια ακόμα και από το χαλί, ό,τι νομίζατε πως έχει χαθεί, το μωρό – ντετέκτιβ τοξότης θα σας το βρει.

Baby BOOM astrology: Γιατί είναι τέλειο να έχεις κόρη τοξότη!

Για τον τοξότη δεν υπάρχουν «κλειστές πόρτες». Συρτάρια με ρούχα, ντουλάπια με τρόφιμα και πόρτες αποθήκης είναι η αγαπημένη τους πρόκληση. Καλά το καταλάβατε: Τίποτα δεν θα μείνει στη θέση του. Κι επειδή δεν ανέχεται τους περιορισμούς, ακόμα κι αν βάλετε προστατευτικά, η αισιοδοξία και η τύχη, άσσοι στο μανίκι κάθε τοξότη, θα τον βοηθήσουν να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο. Σε συνδυασμό με το ότι οι τοξότες θεωρούνται το αιώνιο ζωηρό κι απρόσεχτο παιδί του ζωδιακού, πάρτε το απόφαση πως το σπίτι σας θα είναι μονίμως ακατάστατο, ενώ κάθε τρεις και λίγο θα ακούτε έναν θόρυβο από κάτι που μόλις έσπασε.

Από πολύ νωρίς η κορούλα σας θα θέλει να τα κάνει όλα μόνη της, γιατί η ανεξαρτησία κυλάει στο αίμα της και γιατί μπορεί! Φαγητό, μπάνιο, ντύσιμο, ποδήλατο, αισθάνεται πως μπορεί να κάνει τα πάντα χωρίς βοήθεια. Που σημαίνει πως είναι παιδί που θα μαθαίνει πολύ εύκολα και γρήγορα (και δεν πειράζει που θα τρέμετε λίγο από μέσα σας μη πάθει κάτι).

Ορειβασία, αναρρίχηση, σκι, ξιφασκία, kite surfing. Αυτά είναι λίγα μόνο από τα request που θα σας ζητάει η μικρή τοξοτίνα σας. Ξεχάστε το μπαλέτο και προσανατολιστείτε σε δραστηριότητες πιο πρωτότυπες και απαιτητικές, γιατί κάπως πρέπει να εκτονώσει την ανεξάντλητη ενέργειά της. Δώστε της κι άλλα ερεθίσματα, σπρώξτε την σε αθλήματα, πηγαίνετε ταξίδια και εκδρομές. Δεν θα γκρινιάξει ποτέ επειδή κουράστηκε, οι αντοχές της θα σας εκπλήξουν!

Είναι κοκέτα αλλά θα θέλει να φοράει άνετα ρούχα που να μην τη περιορίζουν να σκαρφαλώσει ανά πάσα στιγμή σε έναν βράχο, να κυνηγήσει πεταλούδες ή να βουτήξει στη θάλασσα. Γι’ αυτό μια δεύτερη αλλαξιά επιβάλλεται.

Baby BOOM astrology: Γιατί είναι τέλειο να έχεις κόρη τοξότη!

Μαμά σε λατρεύω! Μπαμπά είσαι ο καλύτερος του κόσμου! Οι τοξότες είναι εξαιρετικά εκδηλωτικοί, που σημαίνει πως σχεδόν καθημερινά θα βιώνετε τέτοια σκηνικά.

Μαμά ήξερες πως αν ανακατέψεις την χρυσόσκονη με την πλαστελίνη έχεις χρυσή πλαστελίνη; Μου χάλασε η πράσινη μπογιά αλλά έβαλα μπλε και κίτρινο και έτσι έχω πάλι πράσινο! Είχα μια ιδέα: Κόλλησα αστεράκια στο φωτιστικό και τώρα έχω στο ταβάνι αστέρια! Είναι μερικές μόνο από τις φράσεις που θα ακούσετε από τη μικρή σας και θα σας αποδεικνύουν πως το παιδί αυτό δεν γνωρίζει εμπόδια. Είναι πολυμήχανη, ευρηματική, έχει κοφτερό μυαλό και πάντα θα βρίσκει τη λύση.
 

Συμπέρασμα: Θα είναι το κοριτσάκι που κέρδισε το φλουρί στην τάξη, βγήκε πρώτο στους αγώνες τρεξίματος, και κάθε μεσημέρι θα φέρνει και μια φίλη της στο σπίτι για να παίξουνε. Είναι η ψυχή της παρέας και θα τραβάει φίλους σαν μαγνήτης γιατί έχει χιούμορ, είναι ευχάριστη και γενναιόδωρη. Το πιο σημαντικό, τα βλέπει όλα θετικά και μαζί της έτσι θα τα βλέπετε κι εσείς. Και όπως γνωρίζουμε, η θετική διάθεση φέρνει και θετικές εξελίξεις.