Baby BOOM! Ο Φάνης Λαμπρόπουλος έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά

Boom Team
Tue, 24/10/2023 - 12:36

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Φάνης Λαμπρόπουλος, αφού έγινε πατέρας για δεύτερη φορά. Ο 39χρονος ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει στον Music 89.2, ενώ την είδηση επιβεβαίωσε η Ελένη Βουλγαράκη μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1, Το Πρωινό.

Instagram: @fanis_labropoulos

It’s a boy!

Ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός και η σύντροφός του έχουν ήδη μία κόρη 4 ετών, ενώ εδώ και ένα 24ωρο κρατούν στην αγκαλιά τους τον νεογέννητο γιο τους. «Είχαμε γεννητούρια! Αγοράκι! Χθες το απέκτησαν. Να τους ζήσει», είπε η Ελένη Βουλγαράκη, η οποία παρουσιάζει μαζί με τον Φάνη Λαμπρόπουλο ραδιοφωνική εκπομπή.

Daddy’s love!

Αυτή είναι μία από τις σπάνιες φορές που ο Φάνης Λαμπρόπουλος αναφέρεται στην προσωπική του ζωή. Ο παρουσιαστής είχε μιλήσει ακόμη μία φορά στο παρελθόν για την οικογένειά του, στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό, και είχε δηλώσει: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτά, αλλά αλλάζεις “πίστα” τελείως. Δεν μπορεί να περιγραφεί αυτό! Προφανώς είναι κάποια συναισθήματα, τα οποία δεν τα έχεις στο ημερολόγιο της ζωής σου. Δεν μπορείς να το περιγράψεις σε κάποιον αν δεν το ζήσει. Είσαι σαν να παίζεις παιχνίδι και να περνάς στην τελευταία πίστα, όπου εκεί παίζονται τα πάντα».

Instagram: @fanis_labropoulos

«Δεν είναι ότι προφυλάσσω τα προσωπικά μου, απλά δεν ξέρω αν θα αρέσει στο παιδί μου, όταν μεγαλώσει να βλέπει τον πατέρα του να δίνει συνεντεύξεις για αυτά τα πράγματα. Είναι όλα καλά παιδιά. Σας ευχαριστώ πολύ», είχε προσθέσει ο Φάνης Λαμπρόπουλος, μιλώντας για την κόρη του.