Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Διπλή βάπτιση για τις κόρες τους - Η τελική πρόβα των ρούχων

Ελισάβετ Παπαντωνίου
Fri, 16/04/2021 - 11:00
0 Comments

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας πρόκειται να βαπτίσουν τις δύο κόρες τους άμεσα και έτσι η ευτυχισμένη μαμά μοιράστηκε στιγμιότυπα από την τελική πρόβα των ρούχων. Μάλιστα, μιας και ο μπαμπάς Λευτέρης Πετρούνιας δεν μπορούσε να παρευρεθεί, η Βασιλική Μιλλούση φρόντισε να του δείξει τα outfits μέσω βιντεοκλήσης!

boom-millousi-petrounias

Η πρόβα

Πριν από δύο ημέρες, η Βασιλική Μιλλούση και οι κόρες της βρέθηκαν στο ατελιέ της Stova Bambini του Στέλιου Μανωλά για το τελικό fitting, λίγο πριν από τη διπλή βάπτιση! "Σήμερα λοιπόν είχαμε την τελική πρόβα στον φίλο μας Στέλιο Μανωλά, για τις βαφτίσεις των κοριτσιών. Μπορεί τα πράγματα να μην είναι όπως θα θέλαμε και δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε τις βαφτίσεις που είχαμε ονειρευτεί λόγω της πανδημίας, οι μικρές μας όμως σίγουρα θα είναι κάτι παραπάνω από αυτό που είχαμε σκεφτεί! Συγκινούμαι... @eleftherios_petrounias θα τρελαθείς", έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία που μοιράστηκε.

boom-millousi-petrounias

Μάλιστα, η όμορφη μανούλα δοκίμασε και το φόρεμα που θα φορέσει η ίδια στις βαπτίσεις και θα μοιάζει με εκείνα των δύο κοριτσιών.

boom-millousi-petrounias

Οι βαπτίσεις

Όπως αποκάλυψε η πρώην αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής στο TLIFE οι βαπτίσεις θα γίνουν στα τέλη  Mαΐου στη Γλυφάδα!

Τα ονόματα

Τα κορίτσια θα πάρουν τα ονόματα των γιαγιάδων τους και συγκεκριμένα το όνομα "Σοφία" η μεγάλη και το όνομα "Ελένη" η μικρή.

Οι νονοί/νονές

Τη μικρή Σοφία θα βαπτίσουν ο Χρήστος Μάστορας και ο παιδικός φίλος του Λευτέρη Πετρούνια, Βασίλης Λαζαρίδης. Οι νονοί της μικρής Ελένης θα είναι ο στενός φίλος και συνεργάτης του Λευτέρη Πετρούνια, Γιάννης Κρικρής, και η  παιδική φίλη και συναθλήτρια της Βασιλικής Μιλλούση, Θάλεια Παλιαρούτα.

boom-millousi-petrounias

Ο γάμος

Το ζευγάρι έχει κάνει ήδη πολιτικό γάμο το καλοκαίρι του 2019, λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς. Τη χαρμόσυνη είδηση είχε μοιραστεί η Βασιλική Μιλλούση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση, πάντως, είχαν ανακοινώσει μέσα από τα social media ότι επρόκειτο να γίνουν γονείς με έναν εξίσου ιδιαίτερο τρόπο. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους και η πρώην αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής είχαν σκηνοθετήσει και είχαν ανεβάσει ένα χιουμοριστικό βίντεο στο κανάλι του Λευτέρη Πετρούνια στο YouTube.

Ο θρησκευτικός γάμος είχε προγραμματιστεί για τον περασμένο Δεκέμβριο, όμως τα σχέδια άλλαξαν λόγω της πανδημίας. Το ζευγάρι φαίνεται να έχει αναβάλλει το μυστήριο για τον Σεπτέμβριο του 2021.