Be cool by the pool | Τα must-have προϊόντα περιποίησης και προστασίας από τον ήλιο για μωρά και παιδιά

Τόνια Παπαμιχαλοπούλου
Sat, 02/07/2022 - 15:19

«Βουτήξτε» στην πιο ανέμελη εποχή του χρόνου παρέα με τα must-have προϊόντα περιποίησης και προστασίας από τον ήλιο!

SPLISH SPLASH

Τα ατέλειωτα παιχνίδια στο νερό απαιτούν υψηλή αντηλιακή προστασία, ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα.

1. Αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος για νήπια, μόνο με φυσικά φίλτρα και γαλάζιο χρώμα που υποδεικνύει τα σημεία
επάλειψης, Infant Sun Care SPF 50+, FREZYDERM.

2. Τσάντα-νεσεσέρ Εmoji με αδιάβροχη φόδρα, BLEECKER & LOVE.

3. Αντηλιακό με 100% φυσικά φίλτρα, ειδικά σχεδιασμένο για το ευαίσθητο παιδικό και βρεφικό δέρμα (+6 μηνών), Pediatrics Fusion Fluid Mineral Baby SPF 50, Fotoprotector, ISDIN.

4. Βρεφική αντηλιακή κρέμα για πρόσωπο & σώμα, με SPF 50 και 100% φυσικό φίλτρο από οξείδιο του ψευδαργύρου, που δρα αμέσως μετά την επάλειψη, Baby Sun Cream SPF 50, Heliodor, PHARMASEPT.

5. Βρεφική αντηλιακή κρέμα με φυσικά φίλτρα, για ασφαλή προστασία και ενυδάτωση της επιδερμίδας, Bee Sun Safe SPF 30, APIVITA.

MADE FOR SUNNY DAYS

Αφρόλουτρο, κρέμες περιποίησης, οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα δεν πρέπει να λείπουν από κανένα βρεφικό ή παιδικό summer travel kit.

1.Νέα Limited Edition Κρέμα Αλλαγής Πάνας VBC 1>2>3 150ml, με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος, MUSTELA®.

2. Παιδική οδοντόκρεμα για τα πρώτα δοντάκια χωρίς φθόριο, με γεύση βατόμουρο, SensiTeeth First Toothpaste, FREZYDERM.

3. Πλούσια κρέμα, ειδικά σχεδιασμένη για το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα στην περιοχή της πάνας, Nappy Change Cream, KORRES.

4.Oδοντόβουρτσα για παιδιά 3-6 ετών Kids Monster Toothbrush, GUM.

5. Τσάντα-νεσεσέρ Εxplore με αδιάβροχη φόδρα, BLEECKER & LOVE.

6. Kρέμα σώματος με Βιολογικό αβοκάντο, που χαρίζει άμεση ενυδάτωση και απαλότητα στην επιδερμίδα, Hydra Bébé® Body Lotion, MUSTELA®.

7. Βρεφικό αφρόλουτρο με pH7,1 χωρίς χρωστικές για το καθημερινό μπάνιο και την περιποίηση της επιδερμίδας Baby Bath, FREZYDERM.

 

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο τεύχος του BOOM που μπορείτε να διαβάσετε online πατώντας επάνω στο εξώφυλλο!