Cybex Eezy S Twist +2: Το καρότσι που περιστρέφεται  360 μοίρες μόνο με μια κίνηση!

Εύα Ανυφαντή
Thu, 24/09/2020 - 16:47

Πριν γίνετε γονείς περιμένατε πώς και πώς το πρωί του Σαββάτου για να φύγετε για μια εκδρομή ή να κάνετε τον καθιερωμένο σας περίπατο κάτω απ’ την Ακρόπολη και να πάτε για brunch σε κάποιο από τα μπιστρό του κέντρου... Ποιος είπε πως πρέπει να αποχωριστείτε τις αγαπημένες σας συνήθειες τώρα που ήρθε το μωρό στη ζωή σας;

boom-cybez-issue-5

Let’s twist again and again!

Η ευελιξία και η ευρηματικότητα γίνονται οι δύο αγαπημένες λέξεις των νέων γονιών – πώς αλλιώς θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις καινούριες απαιτήσεις της καθημερινότητάς τους; Γι’ αυτό και χρειάζονται τα αντίστοιχα προϊόντα που τους λύνουν τα προβλήματα και τους βγάζουν απότα αδιέξοδα, όπως το νέο Eezy S Twist+2. Χάρη σε μια νέα επαναστατική τεχνολογία της CYBEX, το κάθισμα μπορεί να περιστραφεί κατά 360° μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, με το ένα μόνο χέρι και χωρίς να χρειαστεί να αφαιρεθεί από τον σκελετό του καροτσιού. Αυτό σημαίνει πως τουλάχιστον για τον πρώτο χρόνο, που θέλετε να έχετε συνέχεια οπτική επαφή με το μωρό σας για να νιώθετε ασφαλείς, μπορείτε να το έχετε γυρισμένο με φορά προς εσάς, ενώ αργότερα γυρίζετε τη φορά προς τα εμπρός, αφήνοντάς το να εξερευνήσει τον κόσμο και να παρατηρεί τα πάντα γύρω του!

boom-cybez-issue-5

On the go

Ένας κλασικός περίπατος στο κέντρο της Αθήνας περιλαμβάνει οπωσδήποτε τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και την Αποστόλου Παύλου. Γιατί να στερηθείτε, όμως, τα ρομαντικά στενάκια της Πλάκας ή μια ανάβαση στον λόφο του Φιλοπάππου; Το Eezy S Twist+2 διαθέτει μεγάλους τροχούς παντός εδάφους, ομαλή ανάρτηση και στους τέσσερις τροχούς και περιστρεφόμενους μπροστινούς τροχούς για περισσότερη άνεση, επιτρέποντάς σας να πάτε οπουδήποτε,ενώ το μωρό σας κοιμάται ήρεμο!

Εργονομικός σχεδιασμός που θα σας λύσει τα χέρια. Οι επιλογές για brunch στο κέντρο της Αθήνας είναι άπειρες, το μεγάλο ερώτημα όμως είναι, πού θα βάλουμε το καροτσάκι του μωρού. Το Eezy S Twist+2, όμως, διπλώνει με το ένα χέρι και γίνεται ένα μικρό, αυτοστηριζόμενο πακέτο και χωράει παντού

boom-cybez-issue-5

Kαι πώς το μεταφέρω στο αυτοκίνητο;

Το Eezy S Twist +2 συνδυάζεται, εκτός από το βασικό κάθισμα, με οποιοδήποτε βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου CYBEX, gb ή άλλων επιλεγμένων μαρκών, το πορτ μπεμπέ Cot S ή το άνετο Cocoon S. Το αποτέλεσμα; Ένα Σύστημα Μεταφοράς 4 σε 1 που προσαρμόζεται στις ανάγκες και την  ηλικία του παιδιού, προσφέροντας στους γονείς πολλές διαφορετικές επιλογές για τις οικογενειακές βόλτες εντός και εκτός πόλης

boom-cybez-issue-5

ΒΟΟΜ PLUS+:

Η πλάτη και το ενσωματωμένο υποπόδιο μπορούν να ρυθμιστούν σε εντελώς οριζόντια θέση, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για μωρά από 0 μηνών.To Eezy S Twist+2 διατίθεται σε έξι μοναδικά διαφορετικά χρώματα.Τα υφασμάτινα μέρη πλένονται στους 30 βαθμούς

Γιατί CYBEX;

•Στην καρδιά της φιλοσοφίας της βρίσκεται η αρχή της καινοτομίας D.S.F.principal.

•Τα προϊόντα της υποβάλλονται σε εκατοντάδες crash tests και παρέχουν απαράμιλλη ασφάλεια συνδυάζοντας πρωτοποριακές τεχνολογίες με την έξυπνη λειτουργικότητα και το υψηλό design.

•Έχει αποσπάσει πάνω από 400 βραβεία για τον σχεδιασμό, την ασφάλεια και την καινοτομία, μεταξύ των οποίων τα Red Dot Design Awards.

•Τα καθίσματά της συγκεντρώνουν πολύ υψηλές βαθμολογίες σε τεστ Ανεξάρτητων Οργανισμών όπως ο ADAC.Χρειάζεστε κι άλλους λόγους για να επιλέξετε τη CΥΒΕΧ για το παιδί σας.

CYBEX

Site: cybex-online.com/el-gr

Facebook: cybexGR

Instagram: cybex_global

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο τεύχος του BOOM που μπορείτε να ξεφυλλίσετε online πατώντας επάνω στο εξώφυλλο!

boom-issue5