Δούκισσα Νομικού: Η εντυπωσιακή τούρτα για τα 3α γενέθλια της κόρης της και η καλεσμένη-έκπληξη!

Μαρία Ιωαννάτου
Fri, 30/09/2022 - 12:03

Τρία χρόνια πέρασαν από τότε που η Δούκισσα Νομικού έφερε στον κόσμο την κόρη της, Αναστασία, και η ευτυχισμένη μαμά οργάνωσε ένα ξεχωριστό πάρτι-έκπληξη για εκείνη. Μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μερικά στιγμιότυπα, από τα οποία μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι η μικρούλα και η παρέα της το διασκέδασαν και με το παραπάνω.

Φωτογραφία από @dutchesss_ (Instagram)

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε την εορτάζουσα να ποζάρει για χάρη της μαμάς της, φορώντας μια super cute τούλινη φούστα, ενώ στη δεύτερη η Δούκισσα Νομικού μας δείχνει την εντυπωσιακή τούρτα που ήταν εμπνευσμένη από την Peppa Pig και στην κορυφή της υπήρχε μια τεράστια χρυσή κορώνα. «Η Αναστασία μας μεγάλωσε», έγραψε στη λεζάντα γεμάτη συγκίνηση και υπερηφάνεια.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Φωτογραφία από @dutchesss_ (Instagram)

 

Φωτογραφία από @dutchesss_ (Instagram)

 Από το πάρτι δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει η αγαπημένη ηρωίδα της Αναστασίας, η Έλσα από την παιδική ταινία "Frozen" της Disney. Μαμά και κόρη έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί της πριν επιδοθούν για τα καλά στο παιχνίδι.

Φωτογραφία από @dutchesss_ (Instagram)

Η Δούκισσα Νομικού και ο σύζυγός της είναι ζευγάρι από το 2014. Το καλοκαίρι του 2017 παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο και έκτοτε έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Σάββα το 2018 και την Αναστασία έναν χρόνο αργότερα. Μετά τη γέννηση της κόρης της, είχε δηλώσει: «Όταν ήρθε στον κόσμο και η Αναστασία, ένιωσα τι θα πει οικογένεια. Το ένιωσα πιο πολύ με το δεύτερο παιδί».