Easter report: Πώς πέρασαν το Πάσχα οι διάσημες οικογένειες της ελληνικής showbiz

Μαρία Ιωαννάτου
Tue, 18/04/2023 - 12:29

Η ελληνική showbiz ταξίδεψε οικογενειακώς για τις διακοπές του Πάσχα και το Instagram γέμισε από εορταστικά στιγμιότυπα με φόντο τα υπέροχα τοπία των ελληνικών νησιών και όχι μόνο! 

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου

Η new mommy και ο σύντροφός της Δημήτρης Αλεξάνδρου επέλεξαν το Κάιρο για την πρώτη εξόρμηση στο εξωτερικό μαζί με τον 3 μηνών γιο τους. Ωστόσο, αμέσως μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα ταξίδεψαν στο νησί της Πάρου για να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα παρέα με καλούς φίλους τους.

Φωτογραφία από @jtouni (Instagram)

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης

Στη Σίφνο μαζί με τις δίδυμες κόρες τους βρέθηκαν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης για τις διακοπές του Πάσχα. Η οικογένεια είχε την ευκαιρία να χαρεί ανέμελες στιγμές στη θάλασσα με τις μικρές, Αριάνα και Φιλίππα, να απολαμβάνουν ατελείωτο παιχνίδι.

Φωτογραφία από @chrismpo (Instagram)

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας

Στην Πάτμο πέρασε και το φετινό Πάσχα η Τζένη Μπαλατσινού μαζί με την οικογένειά της. Σε φωτογραφία που δημοσίευσε τη βλέπουμε να βάφει αυγά στην κουζίνα του σπιτιού της, με τον μικρό Παναγιώτη-Αντώνιο να την παρακολουθεί προσεκτικά. Αλλά και ο σύζυγός της, Βασίλης Κικίλιας, δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο αγκαλιά με τον γιο τους.

Φωτογραφία από @vkikilias (Instagram)

 

Φωτογραφία από @jennybalatsinou (Instagram)

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου

Ένα διαφορετικό ταξίδι το οποίο περιέγραψαν ως μια μοναδική εμπειρία έκαναν ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου μαζί με τη μικρή Μελίτα. Η οικογένεια επέλεξε μια κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά για τις διακοπές του Πάσχα. Στο στιγμιότυπο παρακάτω τους βλέπουμε να ποζάρουν με φόντο το ηφαίστειο της Σαντορίνης!

Φωτογραφία από @eteoklispavlou (Instagram)

Κλέλια Πανταζή

Στη Μυτιλήνη από όπου κατάγεται βρέθηκε η εγκυμονούσα Κλέλια Πανταζή μαζί με τον σύζυγό της και τους δύο γιους τους. Η ίδια είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί μερικές από τις εκκλησίες του νησιού και να εκπληρώσει ένα τάμα που είχε κάνει, όπως αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Φωτογραφία από @kleliapantazi (Instagram)

Μαίρη Συνατσάκη

Η νέα μαμά Μαίρη Συνατσάκη ταξίδεψε στο Πήλιο μαζί με την οικογένειά της. Αυτό μάλιστα ήταν το πρώτο διήμερο εκτός Αττικής μαζί με τη μικρή Ολίβια, όπως αποκάλυψε στους followers της. Ωστόσο, ένα κρύωμα που την ταλαιπωρεί τους ανάγκασε να επιστρέψουν νωρίτερα στο σπίτι τους.

Φωτογραφία από @mairiboo (Instagram)

Ορφέας Αυγουστίδης

Ο ηθοποιός ευχήθηκε στους διαδικτυακούς φίλους του με μια selfie με τη σύζυγό του μέσα στο ασανσέρ. Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Σασμός» δίνει ένα τρυφερό φιλί στην αγαπημένη του, ενώ μπροστά τους βρίσκεται ο γιος τους Αχιλλέας, ο οποίος είναι έτοιμος να φορέσει το κράνος του και να πάει βόλτα με το πατίνι του!

Φωτογραφία από @orfeas_avgoustidis (Instagram)

Αντιγόνη Ψυχράμη - Δημήτρης Μακαλιάς

Πάσχα στην Αίγινα για τον Δημήτρη Μακαλιά και την Αντιγόνη Ψυχράμη, οι οποίοι πρόσφατα απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους. Ο ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία από την οικογενειακή τους εξόρμηση στην Αίγινα, με τη σύζυγό του να κρατά την αγκαλιά της την 4,5 μηνών κορούλα τους.

Φωτογραφία από @dimitrismakalias (Instagram)

Δημήτρης Λαγιόπουλος

Το πρώτο του Πάσχα ως μπαμπάς γιόρτασε ο Δημήτρης Λαγιόπουλος! Το μοντέλο και πρώην παρουσιαστής και η σύντροφός του Ματίλντα Παρισσινού ταξίδεψαν στα Καλάβρυτα μαζί με το μωράκι τους, το οποίο ο ευτυχισμένος μπαμπάς μας έδειξε για πρώτη φορά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Φωτογραφία από @dimlagio (Instagram)