Έκτορας Μποτρίνι, Μάρκος Σεφερλής, Celebrity Basketball Game και άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου αυτό το Σάββατο στο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ των Εκπαιδευτηρίων ΔΟΥΚΑ!

Μυρτώ Κάζη
Mon, 10/07/2023 - 17:21

Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα διοργανώνουν το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ τους, το Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023, στις εγκαταστάσεις του Σχολείου, στο Μαρούσι. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε κοινωφελή σκοπό, που, φέτος, είναι η ενίσχυση του έργου της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης W.I.N. HELLAS - Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών.

Το Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ των Εκπαιδευτηρίων Δούκα αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι μια μέρα γεμάτη δραστηριότητες, χαρά και γιορτινή ατμόσφαιρα. Επισκέπτες κάθε ηλικίας θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν δώρα, στολίδια και γλυκά από τη Χριστουγεννιάτικη Αγορά, να απολαύσουν ροφήματα και σνακ, να παίξουν στο λούνα-παρκ, να κερδίσουν δώρα μέσω της Λαχειοφόρου Αγοράς και να παρακολουθήσουν το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, που, φέτος, θα πραγματοποιήσουμε μαζί με την Δέσποινα Καμπούρη.

Στις 12:00, ο Έκτορας Μποτρίνι και ο Μάρκος Σεφερλής θα είναι κοντά μας για να επιλέξουν την καλύτερη τάρτα, σε ένα διαγωνισμό-show!

Στις 16:30, ο αγώνας μπάσκετ “Play 2 Win – Celebrity Basketball Game” με τη συμμετοχή 60+ celebrities, για την ενίσχυση των σκοπών της W.I.N Hellas, θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γήπεδο Δαΐς των Εκπαιδευτηρίων Δούκα,

Στις 18:00, υπό τις μελωδίες της χορωδίας των Εκπαιδευτηρίων, η Δέσποινα Καμπούρη θα ανάψει τοΧριστουγεννιάτικο Δέντρο, ενώ η ημέρα θα ολοκληρωθεί με τη συναυλία των μαθητικών συγκροτημάτων, στο Θέατρο Δαΐς.

Η διοργάνωση του εορταστικού αυτού ανοιχτού Μπαζάρ αποτελεί έναν τρόπο, ώστε τα Εκπαιδευτήρια Δούκα να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους προς την ευρύτερη κοινότητα.

Τα λέμε όλοι εκεί!