εκπαιδευτήρια δούκα

Category: εκπαιδευτήρια δούκα
νηπιαγωγείο δούκα
Μπορεί να μας χωρίζουν δεκαετίες πια από τα μαθητικά μας χρόνια, κανένας γονιός όμως δεν ξεχνά πόσο καθοριστικό υπήρξε το σχολείο για τη μετέπειτα εξέλιξή μας.
εκπαιδευτήρια δούκα
Σε μία μοναδική εκδήλωση για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου, που διοργανώθηκε από το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα απέσπασαν δύο πρώτα βραβεία.
εκπαιδευτήρια δούκα
Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα σε συνεργασία με την εταιρεία COCO-MAT υλοποιήσαν μια μοναδική́ Διανυκτέρευση στο Σχολείο, εμπνευσμένη από́ το αγαπημένο σε μικρούς και μεγάλους έργο του Ευγένιου Τριβιζά «Τα Μαγικά́ Μαξιλάρια», το οποίο πρόσφατα διασκ
εκπαιδευτήρια δούκα
Νιώθω πραγματικά περήφανη για το σχολείο των παιδιών μου και θέλησα να μοιραστώ μαζί σας όσα ζήσαμε χθες σε μία ξεχωριστή εκδήλωση στην Αίθουσα Ι.Φ.
εκπαιδευτήρια δούκα
Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα διοργανώνουν το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ τους, το Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023, στις εγκαταστάσεις του Σχολείου, στο Μαρούσι.
εκπαιδευτήρια δούκα
Doukas Christmas Bazaar 2022: All We Need Is Love! Γιατί το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ΑΓΑΠΗ!
εκπαιδευτήρια δούκα
Το BTEC Foundation in Art, Design & Media Practice των Εκπαιδευτηρίων Δούκα εγκαινιάζει αποκλειστική συνεργασία με το παγκοσμίου φήμης και αναγνώρισης University