Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Η οικογενειακή φωτογραφία, οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλιά του & η fun τούρτα

Ελισάβετ Παπαντωνίου
Wed, 16/06/2021 - 09:07

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media, όπου μοιράζονται στιγμές της οικογενειακής τους ζωής και της καθημερινότητας με τους followers τους.

boom-hatzidou

Για τα γενέθλια του αθλητή, η σύζυγός του παρήγγειλε μια ιδιαίτερη τούρτα με τον ίδιο και την κόρη τους να γίνονται cake toppers! Όπως συμβαίνει και στην πραγματική τους ζωή, έτσι και στην τούρτα, ο Ετεοκλής Παύλου έκανε γυμναστική με την κόρη τους Μελίτα. Όπως χαρακτηριστικά έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που μοιράστηκε η Ελένη Χατζίδου: «Πάει μεγάλωσες κι εσύ! Χρόνια πολλά αγάπη μας, άντρα μου πανέμορφε κ καλόψυχε, υπέροχε μπαμπά μας (Ο Ετεοκλής γυμνάζει τη Μελίτα ΚΑΙ στην τούρτα του!!!)».

boom-hatzidou

boom-hatzidou

Λίγο νωρίτερα, η τραγουδίστρια είχε ανεβάσει βίντεο με κοινές στιγμές του ζευγαριού, από την αρχή της σχέσης τους μέχρι την απόκτηση της κόρης τους...

Υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί στις 2 Σεπτεμβρίου 2019. Ο θρησκευτικός γάμος και η βάπτιση είναι προγραμματισμένα για τις 4 Σεπτεμβρίου 2021, έπειτα από δύο αναβολές, που αναγκάστηκε να κάνει το ζευγάρι εξαιτίας της πανδημίας.