Γενέθλια για τον Παναγιώτη Ραφαήλ | Το συγκινητικό μήνυμα των γονιών του

Ελισάβετ Παπαντωνίου
Mon, 12/04/2021 - 11:30
0 Comments

Ο μικρός μαχητής της ζωής που συγκλόνισε το πανελλήνιο με την περιπέτεια υγείας του έκλεισε χθες τα 3 χρόνια, με τους γονείς του να δημοσιεύουν ένα πολύ συγκινητικό βίντεο.

Στη σελίδα, που είναι αφιερωμένη στον μικρό στο Facebook, οι γονείς του δημοσίευσαν ένα πολύ όμορφο βίντεο με το αγοράκι και την τούρτα του.

«Σήμερα ο μικρός μας κλείνει τα 3 του χρόνια. Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις που ήρθαν μαζί με την διάγνωση, ο Παναγιώτης Ραφαήλ βελτιώνεται κάθε μέρα και περισσότερο. Αυτό οφείλεται σε εσάς, σας ευχαριστούμε που είστε πάντα δίπλα μας και μας στηρίζετε με το ενδιαφέρον και την αγάπη σας. Χρόνια πολλά ήρωα μας, ευχόμαστε κάθε χρόνος που περνά να σε κάνει και πιο δυνατό! Θα είμαστε πάντα δίπλα σου!!!» έγραψαν στη λεζάντα του βίντεο οι γονείς του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Παναγιώτης-Ραφαήλ διεγνώσθη με μυϊκή ατροφία τύπου 1 για την οποία έχει υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία στη Βοστώνη. Η ιστορία του είχε συγκινήσει την Ελλάδα με τους πολίτες να ενισχύουν οικονομικά το ταξίδι για τη θεραπεία του. Σήμερα, ο μικρούλης βρίσκεται στην Ελλάδα, στέκεται στα πόδια του, συνεχίζει τις θεραπείες και τη χορήγηση φαρμάκων.