GUM: Θέλεις να παίξουμε; Άναψε την οδοντόβουρτσά σου!

Boom Team
Mon, 29/06/2020 - 14:45
0 Comments

Το καλοκαίρι είναι πάντα μια καλή περίοδος για να μάθουν τα παιδιά ορισμένα απαραίτητα και χρήσιμα καθημερινά tasks, που θα τα βοηθήσουν να γίνουν πιο ανεξάρτητα και να φροντίζουν τον εαυτό τους. Και πρώτο στη λίστα είναι το βούρτσισμα των δοντιών. Επειδή λοιπόν, o πιο σύντομος και αποτελεσματικός δρόμος μάθησης περνάει από το παιχνίδι, ας μάθουμε φέτος το καλοκαίρι να βουρτσίζουμε σωστά τα δόντια μας παίζοντας, με σύμμαχο τη GUM!

The "gadget"

Τα παιδιά τρελαίνονται για παιχνίδια με φωτάκια! Και οι φωτιζόμενες οδοντόβουρτσες GUM Light Up που αναβοσβήνουν και κυκλοφορούν σε τέσσερα υπέροχα σχέδια και χρώματα μοιάζουν πράγματι με παιχνίδι!

Γιατί GUM;

Η συγκυρία ενθαρρύνει την προσήλωσή μας στους κανόνες ατομικής υγιεινής πιο πολύ από ποτέ. Όσο κι αν προσπαθούμε να το αποφύγουμε, τα παιδιά έχουν την τάση να φέρνουν αντικείμενα ή τα χέρια τους κοντά στο στόμα, που είναι η βασική είσοδος μικροβίων και ιών στον οργανισμό. Γι' αυτό επιλέγουμε την ειδικά σχεδιασμένη παιδική οδοντόβουρτσα GUM Light Up με μικρή κεφαλή, που προσαρμόζεται στο μέγεθος του στόματος του παιδιού, αλλά με και στρογγυλεμένη λαβή για εύκολη χρήση. Οι τρίχες με απαλό πτέρωμα αφαιρούν αποτελεσματικά την πλάκα από τα δόντια, τα μεσοδόντια διαστήματα και τη γραμμή των ούλων και ταυτόχρονα οι διαχωρισμένες άκρες φτάνουν στα κοιλώματα και τις σχισμές προλαμβάνοντας την τερηδόνα. 

Πόση οδοντόκρεμα όμως;

Μπιζέλι, αρακάς ή ρεβίθι; Χρησιμοποιήστε ό,τι από τα τρία σας εξυπηρετεί για να υποδείξετε στα παιδιά τη σωστή ποσότητα οδοντόκρεμας που πρέπει να χρησιμοποιούν σε κάθε βούρτσισμα. Ευτυχώς η οδοντόβουρτσα Light-Up βοηθάει τα παιδιά με την κίτρινη σήμανση στις τρίχες για τη σωστή ποσότητα οδοντόκρεμας! Προσοχή, βάζουμε τόσο - όσο και όχι παραπάνω! 

Πόση ώρα;

Η σωστή απάντηση είναι δύο λεπτά, όλοι το ξέρουν αυτό. Αυτό που δεν γνωρίζουν όμως, είναι πώς θα το χρονομετρήσουν χωρίς να βαριούνται... Το φωτάκι που αναβοσβήνει για ένα λεπτό στην οδοντόβουρτσα GUM Light Up είναι ο οδηγός για το βούρτσισμα των δοντιών στη σωστή διάρκεια, ενώ παράλληλα τα παιδιά απολαμβάνουν τη διαδικασία και διασκεδάζουν, γιατί ξετρελαίνονται για τέτοια "εφέ"! Ένα λεπτό για τα πάνω δοντάκια μέχρι να σβήσει το φωτάκι, και ακόμα ένα λεπτό για τα κάτω δοντάκια. Με δύο “άναψε – σβήσε” είμαστε έτοιμοι! It's not magic, it's GUM!

Plus: Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται και η άσκοπη σπατάλη νερού!

 

Πόσο συχνά;

Όπως πλένουμε το πρωί το πρόσωπό μας έτσι βουρτσίζουμε και τα δοντάκια. Ύστερα, μόλις επιστρέψουμε από το σχολείο και αφού φάμε, τα πλένουμε άλλη μία φορά και φυσικά το βράδυ, πριν το bed time παραμύθι. Σύνολο τρεις φορές, δηλαδή έχουμε τρεις τουλάχιστον αφορμές μέσα στη μέρα για παιχνίδι με την αγαπημένη μας οδοντόβουρτσα! 

Πώς κρατάμε καθαρή την οδοντόβουρτσά μας;

Το πρακτικό βεντουζάκι στη βάση παρέχει έναν διασκεδαστικό και εύκολο τρόπο για να παραμένει η οδοντόβουρτσα όρθια, διατηρώντας τις τρίχες καθαρές (και μειώνοντας την ακαταστασία γύρω από τον νιπτήρα!). Μόλις τελειώσουμε το βούρτσισμα λοιπόν, τοποθετούμε όρθια την οδοντόβουρτσά μας και χαιρετάμε τα τερατάκια μέχρι το επόμενο πλύσιμο!


Για όλους αυτούς τους λόγους η GUM Light Up είναι η αγαπημένη επιλογή όχι μόνο των παιδιών αλλά και του στόματός τους! Δεν μας πιστεύετε; Δείτε τότε το βίντεο!  

Keep in mind: Ανακαλύψτε ολόκληρη τη σειρά GUM® Baby, Kids, Junior και Teens που προσφέρει λύσεις προσαρμοσμένες στις διαφορετικές ανάγκες των παιδιών, καθώς αυτά μεγαλώνουν και αναπτύσσουν από νεογιλά δόντια σε ενήλικα δόντια.

Instagram: @sunstargumgreece

Facebook: GumSunstarGreece

Ανακαλύψτε την παιδική σειρά αλλά και όλες τις σειρές στοματικής φροντίδας της GUM® στα φαρμακεία & σε επιλεγμένα καταστήματα ομορφιάς