Η έγκυος Blake Lively μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον Ryan Reynolds και απέδειξε ξανά ότι οι δυο τους είναι ο ορισμός του #parentsgoals!

Μαρία Ιωαννάτου
Mon, 21/11/2022 - 14:16

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί τους, η Blake Lively χάρισε ένα ακόμη σπουδαίο δώρο στον σύζυγό της Ryan Reynolds. Σε μια συγκινητική ομιλία με αφορμή το βραβείο American Cinematheque Award, το οποίο απονεμήθηκε στον διάσημο ηθοποιό, η σύζυγός του ανέβηκε στη σκηνή και μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για την αφοσίωσή του στην τέχνη του και την απεριόριστη αγάπη προς την οικογένειά του.

«Αυτός ο άνθρωπος έχει συνεισφέρει τόσα πολλά στην ευτυχία του κόσμου με την τέχνη του, την καρδιά του, τη φιλανθρωπία του, το χιούμορ του, την ακεραιότητά του, την απαράμιλλη εργασιακή του ηθική, την ευγένειά του... Εγώ και τα κορίτσια μας είμαστε το σπίτι του. Και όπως ένα 19χρονο αγόρι, που συνήθιζε να επιστρέφει στο σπίτι του στον Καναδά με τη συγκοινωνία, κάνει αγώνα δρόμου για να επιστρέψει σε εμάς. Είτε βρίσκεται στην άλλη άκρη της γης ή σε μια συνάντηση απέναντι, θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει όσο πιο γρήγορα στο σπίτι. Αν γυρνούσε στο σπίτι χωρίς τα ρούχα της δουλειάς, θα ανησυχούσαμε. Είτε είναι γεμάτος λάσπη, είτε με ψεύτικο ή αληθινό αίμα, είτε με στολή σούπερ ήρωα, είτε με μακιγιάζ κλόουν, ο μπαμπάς πάντα επιστρέφει στο σπίτι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds περιμένουν το τέταρτο παιδί τους!

Φωτογραφία από @blakelively (Instagram)

Η Blake Lively συνέχισε, λέγοντας: «Μπορεί με κάποιο τρόπο να είναι τα πάντα για όλους, ταυτόχρονα. Είναι το πιο «παρών» άτομο που θα συναντήσεις ποτέ. Και ναι, δημιουργεί μαγεία στη δουλειά του, αλλά δημιουργεί μαγεία και στην πραγματική του ζωή». Καθώς ο Reynolds δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, η πρωταγωνίστρια του Gossip Girl ολοκλήρωσε την ομιλία της με λίγο χιούμορ: «Ειλικρινά, παιδιά, σταματήστε να δίνετε βραβεία στον Ryan. Τελειώνει ο πολύτιμος χώρος στα ράφια μου!».

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds είναι μαζί από το 2010 όταν πρωταγωνίστησαν μαζί στην ταινία "Green Lantern". Παντρεύτηκαν το 2012 και έχουν αποκτήσει τρεις κόρες: την 7χρονη James, την 5χρονη Inez και την 2 ετών Betty.