Η Φιλαρέτη Κομνηνού δείχνει για πρώτη φορά τη νεογέννητη εγγονή της και εμείς λιώνουμε!

Boom Team
Thu, 23/11/2023 - 13:19

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Δανάη Μιχαλάκη στις 21 Νοεμβρίου, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου. Η ηθοποιός γέννησε με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο κοριτσάκι και σήμερα, δύο μέρες μετά, η πεθερά της, Φιλαρέτη Κομνηνού, δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του μωρού στα social media.

Instagram: @danae_michalaki

Too cute to handle

Η Φιλαρέτη Κομνηνού, μην μπορώντας να κρύψει τη χαρά της για την πρώτη της εγγονή, κοινοποίησε στο Instagram το πιο cute στιγμιότυπο. Σε πρώτο πλάνο βλέπουμε τα μικροσκοπικά πατουσάκια της μπέμπας, την ώρα που εκείνη κάθεται ήσυχη στην αγκαλιά του μπαμπά της, Γιώργου Παπαγεωργίου. «Στην Αγκαλιά του πατερούλη της!!! Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις ευχές σας», έγραψε η ευτυχισμένη γιαγιά.

Λίγες ώρες νωρίτερα, με ένα Insta Story, ο Γιώργος Παπαγεωργίου ευχαρίστησε όλους όσοι του ευχήθηκαν για το χαρμόσυνο γεγονός, γράφοντας: «Δεν το περίμενα να υπάρχει τόση καλοσύνη μαζεμένη εκεί έξω. Σας ευχαριστώ που μοιραστήκατε τις ευχές σας τις ημέρες της χαράς μας. Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα. Προτιμώ να το αφήσω απερίγραπτο».

Happiness overload!

Instagram: @filareti_komninou

Η Φιλαρέτη Κομνηνού είχε μιλήσει αρκετές φορές στα media για την ανυπομονησία της να γνωρίσει την εγγονή της. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, μάλιστα, στον Κώστα Τσουρό, τον περασμένο Οκτώβριο, είχε εξομολογηθεί: «Ήθελα να γίνω γιαγιά. Επιτέλους ήρθε αυτή η στιγμή. Έχω ένα καρδιοχτύπι, ένα τρακ. Περιμένω τη στιγμή που θα το πάρω στην αγκαλιά μου. Περιμένω να δω το παιδί του παιδιού μου. Νομίζω ότι με περιμένει ένας μεγάλος έρωτας».

Εμείς ευχόμαστε να τους ζήσει το μωράκι!