νεογέννητο

Category: νεογέννητο
Baby
Ακόμα και αν πριν από την εγκυμοσύνη το σπίτι μας ήταν πάντα γεμάτο κόσμο, με ένα νεογέννητο ευάλωτο πλασματάκι όλοι γινόμαστε λίγο-πολύ εσωστρεφείς, ειδικά μετά την πανδημία.
νεογέννητο
Η στέρηση ύπνου είναι ίσως η μεγαλύτερη δοκιμασία για μια νέα μαμά, ιδιαίτερα όταν συνδυάζεται με άλλα προβλήματα – αν για παράδειγμα δυσκολευόμαστε να θηλάσουμε ή αν πρέπει την άλλη μέρα να ξυπνήσουμε νωρίς το πρωί, να μαζέψουμε τα κομμάτια μα
Baby
Μπορεί να πιστεύεις ότι χρειάζεσαι άπειρα πράγματα ή αντιθέτως να ανήκεις στην κατηγορία των cool μαμάδων που νομίζουν ότι «θα τα πάρουν όλα στην πορεία».
νεογέννητο
Κι όμως, το μωρό σας όχι μόνο αντιλαμβάνεται τα πάντα, αλλά σας λέει "σ' αγαπώ" με πολλούς τρόπους. Μπορεί βέβαια, να μην είναι ακόμη σε θέση να το πει με λέξεις, αλλά εκφράζει από πολύ νωρίς την αγάπη του μέσα από κινήσεις, εκφράσεις προσώπου, και βέβαια μέσα από τη δική του, «μπεμπεκίστικη» γλώ
νεογέννητο
Ο κόσμος των μωρών είναι μαγικός και σε κάποιες περιπτώσεις ''περίεργος''. Ακολουθούν 10 baby facts που δεν γνωρίζατε ως σήμερα και θα σας εκπλήξουν με την πρώτη κιόλας ανάγνωση!  
νεογέννητο
Η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σου ήρθε και πλέον κρατάς αγκαλιά το μωρό σου! Σίγουρα η χαρά σου είναι μεγάλη, όμως η αγωνία της επιστροφής στο σπίτι και όλες αυτές οι άγνωστες για εσένα λεπτομέρειες των πρώτων ημερών σε κατακλύζουν.
νεογέννητο
Όλοι οι γονείς ομολογούν πως αγχώνονται ιδιαίτερα όταν το μωρό τους ξαφνικά, από την απόλυτη ηρεμία, περνάει σε μια φάση μεγάλης ανησυχίας με ανεξήγητη γκρίνια και κλάμα. Είναι πιθανό να συμβεί και σε εσάς! Όμως, μην ανησυχείτε!