Η καλή είδηση της ημέρας: Μαθητές από τη Ρόδο έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα κατά του bullying!

Μαρία Ιωαννάτου
Fri, 05/11/2021 - 17:36
0 Comments

Τη δική τους απάντηση στον Τάσο Ξιαρχό και τον σάλο που προκλήθηκε με αφορμή ένα Instagram story που δημοσίευσε μέσα στην εβδομάδα, έδωσαν οι μαθητές Δημοτικού σχολείου στη Ρόδο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο χορευτής έκρινε αρνητικά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια εύσωμη κοπέλα η οποία βρισκόταν στο ίδιο εστιατόριο με εκείνον και φορούσε μπλούζα με ρίγες. 

Με πρωτοβουλία του δασκάλου τους Μάρκου Στουππή, οι μαθητές έστειλαν το δικό τους μήνυμα κατά του bullying μέσα από τις ζωγραφιές τους και τα εμπνευσμένα κείμενα που τις συνόδευσαν.

Δείτε την ανάρτησή του:

«Τα παιδάκια αυτά θα φοράνε ρίγες κάθετες και οριζόντιες. Θα φοράνε μπλε, ροζ, μωβ, κίτρινα και πολύχρωμα ρούχα. Θα γεμίσουν τον κόσμο μας με χρώματα, χαμόγελα και αγάπη. Δεν θα αλλάξουν για κανέναν! Αλλά σίγουρα θα αλλάξουν ολόκληρο τον κόσμο μας. Είμαι πολύ περήφανος και τυχερός», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε την ανάρτησή του στο Instagram.

Τα μηνύματα των μικρών μαθητών

«Θα βάζουμε ό,τι θέλουμε και δεν κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλον», «Θα φοράω ό,τι θέλω και δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι για εμένα», «Δεν αφήνω τους άλλους να με στεναχωρούν και προσπαθώ να κάνω τους άλλους χαρούμενους. Ακόμα και αν μας στεναχωρούν, δεν στεναχωριόμαστε», ήταν μερικά από τα μηνύματα των μικρών μαθητών.