Η Κλέλια Ρένεση μάς δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της και ο λόγος είναι πραγματικά σπουδαίος

Μαρία Ιωαννάτου
Thu, 15/09/2022 - 13:22

Το πρόσωπο της κόρης της, Κοραλίας, που ήρθε στη ζωή της πριν από 3,5 χρόνια και την άλλαξε ολοκληρωτικά -όπως συνηθίζει να λέει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις της- δημοσίευσε για πρώτη φορά στα social media η Κλέλια Ρένεση.

Φωτογραφία από @klelia_renesi (Instagram)

Η ηθοποιός που δεν συνηθίζει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική ζωή της, αλλά με τις απόψεις της γύρω από διάφορα κοινωνικά ζητήματα, βρέθηκε μαζί με τη μικρή της σε εκδήλωση του Συλλόγου Πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας», που διοργανώθηκε στη μνήμη του Παύλου Φύσσα. Εκεί συνάντησαν τη μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα, και η ηθοποιός θέλησε να δημοσιεύσει το τρυφερό στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συνοδεύοντάς το με ένα συγκινητικό κείμενο στο οποίο εξηγεί τον λόγο που αποφάσισε να δείξει στο κοινό το πρόσωπο της κόρης της.

Δείτε την ανάρτηση:

 

«Η Μάγδα Φύσσα και ο Σύλλογος Πολιτισμού “Παύλος Killah P Φύσσας” με την παρέα τους, μας μαθααίνουν πως στο καμμένο χώμα γίνεται παρτέρι με λουλούδια ευωδιαστά… Μακάρι πάντα η απώλεια να μνημονεύεται με τόση στοργή και αγάπη! Ναι! Αυτά είναι η ζωή. Και χαίρομαι που είμαι μέρος της! Και το παιδί μου θέλω πάντα να τριγυρνάει σ’ αυτούς τους κήπους της αγάπης και να βλέπει τ’ αληθινά τα μάτια. Δεν θα μπορούσα να πάω χωρίς αυτήν, ούτε να την κρύψω απ’ τη χαρά και την ομάδα. Μόνο για τη Μάγδα, το μουτράκι του παιδιού μου βγαίνει δημοσίως. Και ας μείνει έτσι στους κοινοποιητές, παρακαλώ. Η Μάγδα Φύσσα ξέρει βαθιά ν’ αγκαλιάζει και το Κοραλιώ να αγκαλιάζεται», έγραψε χαρακτηριστικά.