Η Ντίνα Νικολάου στο FAMILIAR: "Είναι τραγικό λάθος να έχει το παιδί το tablet στο τραπέζι, όταν τρώει!""

Μάρω Ζουγανέλη
Thu, 11/11/2021 - 16:30
0 Comments

Διάσημη σεφ, συγγραφέας και περήφανη μαμά δύο αγοριών, η Ντίνα Νικολάου βρέθηκε στην εκπομπή FAMILIAR στο OPEN TV. H πρέσβειρα της ελληνικής κουζίνας στη Γαλλία μίλησε στη Μυρτώ Κάζη και τον Ετεοκλή Παύλου για την καριέρα, τον έρωτα, την οικογένεια και φυσικά για... το φαγητό!

"Τα αγόρια μου είναι 25 και 26 χρονών, τα έκανα μέσα σε έναν χρόνο γιατί είχα την καλύτερη συνταγή! Όταν είσαι 26 χρονών έχεις πάρα πολλή ενέργεια να κάνεις παιδιά, να κάνεις ταυτόχρονα την δουλειά που κάνω, η οποία ζητάει πάρα πολύ από τον χρόνο σου. Γι' αυτό υπάρχει πάντα η απορία γιατί οι γυναίκες στον χώρο της επαγγελματικής εστίασης δεν φτάνουν πολύ ψηλά. Γιατί το επάγγελμα αυτό πραγματικά είναι πάρα πολύ κουραστικό και δεν είναι συμβατό με τη μητρότητα" παραδέχτηκε η Ντίνα Νικολάου και τόνισε την αξία που είχε για την ίδια η απόλυτη στήριξη από τον σύζυγο της αλλά και την μητέρα της.

Φωτογραφία @familiar_opentv / Instagram

Σε ερώτηση της Μυρτώς Κάζη για την γνωριμία με τον άντρα της, αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν σε ένα πάρτυ στο Παρίσι, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Δεν δείξαμε ούτε εγώ, ούτε ο Κώστας ότι πάθαμε κεραυνοβόλο έρωτα". Με χιούμορ και αφοπλιστική ειλικρίνεια παραδέχτηκε πως το μυστικό του πετυχημένου γάμου της, είναι ότι εκείνη και ο άντρας της έμεναν για μεγάλα χρονικά διαστήματα σε διαφορετικές χώρες!

Φωτογραφία @familiar_opentv / Instagram

Μίλησε φυσικά και για την οικογένειά της καθώς και για τη σχέση με τα παιδιά της και τις κοπέλες τους. "Ξέρω τις σχέσεις των παιδιών μου, όλες οι σχέσεις τους έχουν φάει στο σπίτι, μου αρέσει να τους μαζεύω γύρω από το τραπέζι, το θεωρώ πολύ μαγικό αυτό!" είπε γεμάτη ενθουσιασμό η αγαπημένη σεφ, ενώ συμπλήρωσε με ιδιαίτερη έμφαση: "Πρέπει από μικρά τα παιδιά να καταλάβουν ότι η ώρα που τρώμε είναι ώρα μαγική για την οικογένεια! Δεν τρώμε μπροστά στην τηλεόραση. Βλέπω στο εστιατόριο που φέρνουν οι γονείς τα παιδιά να φάνε και φέρνουν μαζί και την baby sitter -εγώ έτσι το λέω- το tablet δίπλα και βλέπει και παίζει και τρώει. Το παιδί δεν επικεντρώνεται στο φαγητό του, μεταξύ άλλων τρώει. Είναι τραγικό λάθος!".

Τέλος, η Ντίνα Νικολάου εξομολογήθηκε στην Μυρτώ Κάζη και τον Ετεοκλή Παύλου πως αν οι σύντροφοι των γιων της δεν ξέρουν να μαγειρεύουν, θα είναι ευτυχής, γιατί θα μπορεί με τα φαγητά της να τους φέρνει και πάλι... στο σπίτι της!

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ: