Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Χρύσα Μιχαλοπούλου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Μαρία Ιωαννάτου
Mon, 09/05/2022 - 13:08

Μόλις την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι ο Λεωδίδας Κουτσόπουλος και η αγαπημένη του Χρύσα Μιχαλοπούλου πρόκειται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της χαρμόσυνης είδησης και χωρίς κανένας από τους δύο να έχει επιβεβαιώσει το γεγονός, ο καλός φίλος του chef και συνεργάτης του στο MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε το φύλο του μωρού.

Φωτογραφία από @chrysamichalopoulou (Instagram)

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή "Super Κατερίνα", ο διάσημος chef ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τον Σεπτέμβριο θα γίνει πατέρας ο Λεωνίδας! Μας το ανακοίνωσε λίγες ημέρες πριν το μάθουμε όλοι. Είναι αγοράκι από όσο ξέρουμε. Δεν ξέρουμε για όνομα αν έχουν σκεφτεί, είναι ακόμα πολύ νωρίς».

«Πιστεύω ότι θα είναι ένας πολύ καλός μπαμπάς. Δεν νομίζω πως θα είναι αυστηρός καθόλου, ίσα ίσα. Αν είναι κάποιος να δώσει συμβουλές, αυτός είναι ο Σωτήρης, έχει το manual εδώ και πολλά χρόνια. Από τον Λεωνίδα περιμένω;», συμπλήρωσε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Φωτογραφία από @chef_koutsopoulosleonidas (Instagram)

Μπορεί λοιπόν ούτε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ούτε η σύντροφός του να μην έχουν κάνει καμία αναφορά στο ευχάριστο γεγονός, ωστόσο χθες, ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, ο ευτυχισμένος dad-to-be έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση:

Φωτογραφία από @chef_koutsopoulosleonidas (Instagram)