Με την αντιφθειρική σειρά της FREZYDERM... έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο!

Μαρία Ιωαννάτου
Fri, 07/10/2022 - 23:47

Μαζί με την επιστροφή στα θρανία, επιστρέφουν και οι ενοχλητικές ψείρες στα κεφαλάκια των παιδιών. Είτε θέλετε να τις εξαφανίσετε μια για πάντα είτε απλώς να προλάβετε το «κακό», η αντιφθειρική σειρά της FREZYDERM είναι εδώ για να σας σώσει.

Παιδιά-Ψείρες: 1-0!

H αντιφθειρική αγωγή Lice Free Set απαλλάσσει αποτελεσματικά το κεφαλάκι από τις ψείρες με φυσικό τρόπο. Αποτελείται από ειδικό χτενάκι, λοσιόν και σαμπουάν με δραστικά συστατικά φυτικής προέλευσης και εφαρμόζεται εύκολα σε 3 μόνο βήματα. Εφαρμόστε τη λοσιόν σε όλα τα μαλλιά, κυρίως στις ρίζες, κάνετε ελαφρύ μασάζ και αφήστε τη να δράσει για 30-40 λεπτά. Χρησιμοποιήστε το ειδικό χτενάκι για να απομακρύνετε ζωύφια, προνύμφες και κόνιδες κι έπειτα λούστε τα μαλλιά με το σαμπουάν, αφήστε το να δράσει για 3-5 λεπτά και ξεπλύνετε.

- Η αποτελεσματικότητα του Lice Free Set εξαρτάται από τη σωστή εφαρμογή των οδηγιών χρήσεως.

  • Δεν περιέχει τοξικά βιοκτόνα
  • Εύκολο στη χρήση
  • Δερματολογικά ελεγμένο
  • Κατάλληλο για παιδιά άνω των 2 ετών
  • Προϊόν CE 2803

Tip: Όσο κάνετε τη θεραπεία αντιμετώπισης το βράδυ, είναι σημαντικό το πρωί να εφαρμόζετε την προληπτική λοσιόν για την αποφυγή επιμόλυνσης.

Για των «φρονίμων» τα παιδιά!

Κρατήστε τις ψείρες μακριά από το κεφαλάκι του παιδιού σας με την προληπτική, άοσμη λοσιόν καθημερινής χρήσης με ενισχυμένη δράση Lice Rep Extreme Spray, που χαρίζει απαλότητα, λάμψη και δεν λαδώνει τα μαλλιά. Αρκεί να εφαρμόσετε ομοιόμορφα το προϊόν σε καθαρά και στεγνά ή σκουπισμένα με πετσέτα μαλλιά, κοντά στο δέρμα της κεφαλής, ξεκινώντας από τον αυχένα και την περιοχή πίσω από τα αυτιά. Τόσο απλό!

- Κλινικά αποδεδειγμένη δράση. Δερματολογικά ελεγμένο προϊόν.

Για ξένοιαστα κεφαλάκια, κάθε πρωί ψεκάζετε τα μαλλιά με την προληπτική λοσιόν Lice Rep Extreme Spray και οι ψείρες θα μείνουν μακριά.

Tip: Χρησιμοποιείτε το Lice Rep Extreme Spray με ασφαλή τρόπο. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες για το προϊόν, πριν από τη χρήση.

Frezyderm

Website: www.frezyderm.gr

Facebook: Frezyderm Baby

Instagram: @frezyderm

 

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο τεύχος του BOOM που μπορείτε να διαβάσετε online πατώντας επάνω στο εξώφυλλο!