Mustela® Stelatopia: Η αποτελεσματική απάντηση στην ατοπική δερματίτιδα

Boom Team
Sat, 12/03/2022 - 13:08

Η ατοπική δερματίτιδα επηρεάζει 1 στα 5 παιδιά με κύρια συμπτώματα την έντονη φαγούρα και τους ερεθισμούς. Για να φροντίσει το ατοπικό δέρμα των μωρών και των παιδιών, η Mustela®, με εξειδίκευση στη δερματολογία για πάνω από 70 χρόνια, σχεδίασε τη βραβευμένη σειρά Stelatopia®.

Big news alert!

Η σειρά έχει ως βασικό ενεργό συστατικό το πατενταρισμένο εκχύλισμα ηλιανθελαίου και φυσικά το αβοκάντο, ενώ δεν περιέχει άρωμα, είναι δερματολογικά ελεγμένη με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και κατάλληλη για χρήση από την 1η ημέρα της γέννησης*! Είστε έτοιμοι να τη γνωρίσετε;

Sunflower Power

(Από αριστερά προς τα δεξιά).

Stelatopia® Foam Shampoo Mustela®: Καθαρίζει απαλά το τριχωτό της κεφαλής και ξεβγάζεται εύκολα, χωρίς να προκαλεί δάκρυα. Χάρη στην καινοτόμα μορφή του αφρού, εφαρμόζεται εύκολα, αποφεύγοντας την τριβή που πυροδοτεί τα συμπτώματα.

Stelatopia®Cleansing Gel Mustela®: Καθαρίζει απαλά το σώμα και τα μαλλιά, επανορθώνει το ατοπικό δέρμα και ανακουφίζει άμεσα από το ενοχλητικό αίσθημα κνησμού και τραβήγματος.

Stelatopia® Cleansing Oil Mustela®: Καθαριστικό λάδι 2 σε 1! Δημιουργεί έναν κρεμώδη αφρό που καθαρίζει και επανορθώνει το ατοπικό δέρμα, ενώ αφήνει ένα προστατευτικό φιλμ με αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας. Ξεπλένεται γρήγορα και διαλύεται εύκολα στο νερό του μπάνιου!

Sunflowers in my skin!

(Από αριστερά προς τα δεξιά).

Stelatopia® Emollient Cream Mustela®: Είναι κατάλληλη για πρόσωπο και σώμα. Βοηθά στην επανόρθωση του δερματικού φραγμού και μειώνει τους ερεθισμούς. Με την απαλή και κρεμώδη υφή της, ενυδατώνει άμεσα το δέρμα και ανακουφίζει από το αίσθημα κνησμού.

Stelatopia® Emollient Face Cream Mustela®: Είναι ειδικά σχεδιασμένη για το πρόσωπο, όπου εμφανίζονται πιο έντονα τα συμπτώματα της ατοπικής δερματίτιδας. Εφαρμόζεται εύκολα, χωρίς να κολλάει, και με ασφάλεια, ακόμα και στα βλέφαρα και στο περίγραμμα των ματιών του μωρού και του παιδιού.

Stelatopia® Emollient Balm Mustela®: Η πλούσια, κρεμώδης υφή του ενυδατώνει το δέρμα, χαρίζοντας αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας. Ανακουφίζει από το αίσθημα κνησμού, ενώ απορροφάται άμεσα, για να ντύσετε το μωρό ή το παιδί αμέσως μετά την εφαρμογή.

- Τα προϊόντα της Mustela®συνιστώνται από τον Σύλλογο Μαιών**

 

BOOM note:  H Mustela® απέσπασε το βραβείο «GOLD» για την εξειδικευμένη και ολοκληρωμένη σειρά Mustela® Stelatopia® στην κατηγορία «Health Care Brand» στα Mother & Baby Awards 2021.

 

* Συμπεριλαμβανομένων των νεογνών που βγήκαν από τη Νεογνική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

** Σύλλογος Επιστημόνων Μαιών-Μαιευτών Αθήνα.

 

Keep in mind! Τα προϊόντα Mustela® διατίθενται στα φαρμακεία, στα ηλεκτρονικά φαρμακεία και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

 

Φωτογραφίες: Δανάη Ίσαρη

 

Mustela 

Website: www.mustela.com.gr

Facebook: Mustela Greece

Instagram: @mustelagreece

YouTube: Mustela Greece

 

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο τεύχος του BOOM που μπορείτε να διαβάσετε online πατώντας επάνω στο εξώφυλλο!