Ο Ορφέας Αυγουστίδης έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς!!!

Ελισάβετ Παπαντωνίου
Thu, 08/04/2021 - 09:21
0 Comments

Ο γνωστός ηθοποιός και η σύντροφός του, Γεωργία, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού εδώ και μερικές ώρες κρατούν στα χέρια τους το πρώτο τους παιδί!

boom-orfeas

Ο Ορφέας Αυγουστίδης προσπαθεί να κρατά τα εν οίκω μη εν δήμω, αποφεύγοντας να μοιράζεται ειδήσεις για την προσωπική του ζωή και στρέφοντας πάντα το βλέμμα της δημοσιότητας στα επαγγελματικά του. Ο γιος της Μαρίας Τζομπανάκη είχε εκφράσει σε συνέντευξή του στο παρελθόν, την επιθυμία του να κάνει οικογένεια και παιδιά, ενώ είχε αποκαλύψει ότι μένει μαζί με τη σύντροφό του.

Έπειτα από δύο χρόνια σχέσης το ζευγάρι αποφάσισε να ολοκληρώσει την ευτυχία του φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι!

Την είδηση έκανε γνωστή η Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής "Πάμε Δανάη!" «Έχω να σας πω μια ευχάριστη είδηση. Ένας πολύ αγαπημένος μας άνθρωπος, που είχαμε πει πάλι εδώ ότι η σύντροφός του περιμένει μωράκι, μου ήρθε μια πληροφορία σήμερα ότι χθες γέννησαν. Ο Ορφέας Αυγουστίδης. Να τους ζήσει, να είναι γερό, καλότυχο και να κυνηγάει πάντα τα όνειρά του», είπε η Δανάη Μπάρκα.

 

Η μητέρα του ηθοποιού, Μαρία Τζομπανάκη ταξίδεψε από την Αμερική για τη γέννηση του μωρού και πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στην εκπομπή "φλΕΡΤ" δηλώνοντας: «Ο Ορφέας θα γίνει και πατέρας. Μου λένε όλοι, "α θα γίνεις γιαγιά" και "τι ωραίο πράγμα", "καμάρι"… Λέω ναι, χαίρομαι πάρα πολύ. Πιο πολύ όμως χαίρομαι που ο γιος μου θα γίνει πατέρας. Που θα μπει μέσα σε αυτό τον εκλεκτό κύκλο των ανθρώπων που θα υποφέρουν όλη τους τη ζωή, μέχρι να φύγουν από αυτήν, από αγάπη. Γιατί η μάνα και ο πατέρας αγαπάνε βαθιά».