Η Kim Kardashian θέλει τον δικό της προσωπικό χώρο, όπως κάθε μαμά. Και φυσικά δεν τον έχει!

Ιφιγένεια Ηλιάδη
Tue, 06/04/2021 - 13:09

Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν οι πρόσφατες φωτογραφίες της Kim Kardashian από τις διακοπές της και ο λόγος δεν ήταν οι μαγικές γαλαζοπράσινες παραλίες και τα αμέτρητα μαγιό της. Συχνά, δυσκολευόμαστε να ταυτιστούμε με τη λαμπερή ζωή των celebrities, αυτή τη φορά όμως αισθανθήκαμε πως η διάσημη reality star ήταν μία από εμάς. 

boom kim kardashian μαμά
Photo @kimkardashian

Το περιστατικό, το οποίο έγινε viral και μάς έδωσε την ευκαιρία να μπούμε για μία - ίσως και τελευταία- φορά στα παπούτσια της Kardashian ήταν όταν εκείνη προσπάθησε να χαρεί λίγο προσωπικό χρόνο στην ξαπλώστρα, μπροστά στην πισίνα ενώ την ίδια στιγμή τα παιδιά της εισέβαλλαν στο κάδρο. Το caption "Η ζωή μιας μαμάς στις διακοπές" του καρουζέλ φωτογραφιών που μοιράστηκε με τους followers της, τα έλεγε όλα. 

boom kim kardashian μαμά
Photo @kimkardashian

Πιο συγκεκριμένα, στη φωτογραφία βλέπουμε τον Saint και τη Chicago να σκαρφαλώνουν πάνω στη μαμά τους και τον Psalm να πλησιάζει επίσης. Μάλιστα, σε μία από τις φωτογραφίες, η Chicago πηγαίνει να δώσει ένα τρυφερό φιλί στη μαμά της. Είναι μία από τις στιγμές που πολλές μαμάδες έχουν βιώσει, συνειδητοποιώντας βίαια πως η μητρότητα είναι μια δουλειά 24/7, ακόμα κι αν είσαι μία από τις γνωστότερες γυναίκες στον πλανήτη. Τουλάχιστον οι μεγάλες αγκαλιές και τα φιλιά, σε κάνουν να θυμάσαι γιατί την αγαπάς τόσο και δε θα την άλλαζες με τίποτα.