Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ εύχονται "Καλό Πάσχα" με αυτό το σοκολατένιο βίντεο

Boom Team
Sat, 03/04/2021 - 17:10
0 Comments

Πριν λίγες ημέρες οι διάδοχοι του βρετανικού θρόνου, Δούκας και Δούκισσα του Κέιμπριτζ, ανέβασαν ένα βίντεο στον λογαριασμό τους στο Instagram, για να ευχηθούν σε όλους Καλό Πάσχα, και μας έδωσαν μια γεύση από το πώς περνούν τις ημέρες τους οικογενειακά στο σπίτι.  

boom δούκας δούκισσα κέιμπριτζ
Photo @kensingtonroyal

Η Kate και ο William αυτή την περίοδο βρίσκονται στο σπίτι τους στο Παλάτι του Κένσινγκτον μαζί με τα παιδιά τους, George, Charlotte και Louis, τα οποία θα είναι εκτός σχολείου για τις επόμενες 3 εβδομάδες, και απ' ό,τι φαίνεται η σοκολάτα είναι κάτι που λατρεύουν όλοι. 

boom δούκας δούκισσα κέιμπριτζ
Photo @kensingtonroyal

Το βίντεο δείχνει ένα σοκολατένιο αυγό, που έχει πάνω την επιγραφή Καλό Πάσχα με λευκά γράμματα, να γίνεται κομμάτια με τη βοήθεια ενός πλάστη. Το caption, μάλιστα, έγραφε "Ευχόμαστε σε όλους ένα ασφαλές και ευτυχισμένο Πάσχα". Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν, ρωτώντας αν τα παιδιά βοήθησαν στην παραγωγή του βίντεο. 

boom δούκας δούκισσα κέιμπριτζ
Photo @kensingtonroyal

Άραγε θα πρόλαβαν να φάνε οι 3 μικροί πρίγκιπες τη σοκολάτα που τους αναλογεί γιατί όπως είχε σχολιάσει η Δούκισσα του Κέιμπριτζ σε μια πρόσφατη διαδικτυακή συζήτηση, ο William έχει τη συνήθεια να τους τρώει τα γλυκά...