Πρώτη φορά στον παιδικό σταθμό: Μαμάδες, χάρη στα Babylino μπορούμε να είμαστε πιο ήρεμες!

Μυρτώ Κάζη
Fri, 23/09/2022 - 17:30

Ας το παραδεχτούμε: Η πρώτη φορά που θα αφήσουμε το μωρό μας στον παιδικό σταθμό, είναι μεγάλη δοκιμασία. Από το μυαλό μας περνάνε χίλια δυο σενάρια... Θέλουμε να νιώθουμε πως το παιδί μας είναι ασφαλές και θα το φροντίζουν με όση ευαισθησία χρειάζεται. Τουλάχιστον για την προσωπική του υγιεινή, με τα Babylino Sensitive δεν χρειάζεται να ανησυχούμε! Γιατί συγκεντρώνουν όσα χρειάζεται το μωρό μας, αποδεδειγμένη προστασία και Sensitive φροντίδα σε μία μόνο πάνα.

Andrey_Kuzmin/Shutterstock

Μαμάδες, υποδεχτείτε με χαρά και ενθουσιασμό την πρώτη σχολική χρονιά του παιδιού σας! Ετοιμάστε μαζί την πρώτη του τσάντα. Βάλτε όλα τα απαραίτητα, μια δεύτερη αλλαξιά, μωρομάντιλα και τουλάχιστον τρεις πάνες Babylino Sensitive, κι έτσι θα είστε σίγουρες κι εσείς και το μωρό σας, πως όχι μόνο έχει μαζί του ό,τι χρειάζεται για την καθημερινή προσωπική του υγιεινή, αλλά το συντροφεύουν και προϊόντα με αποδεδειγμένα φιλική προστασία. Και μην ξεχνάτε, όταν αισθάνεται η μαμά ασφαλής, τότε νιώθει ασφαλές και το μωρό της!

#1 Είμαστε ήρεμες, γιατί ξέρουμε πως με τα Babylino Sensitive τα παιδάκια μας θα μπορούν να έχουν αποτελεσματική προστασία

Ένας νέος, ολοκαίνουριος κόσμος ανοίγεται μπροστά τους, γεμάτος εκπλήξεις, περιπέτειες και ανακαλύψεις! Και μόνο που τα φανταζόμαστε να τρέχουν στην αυλή του πρώτου τους σχολείου, να κάνουν φίλους, να τσιρίζουν από χαρά, να μας φέρνουν στο σπίτι το πρώτο τους μεγάλο «έργο τέχνης», βουρκώνουμε από συγκίνηση! Δεν θέλουμε τίποτα, καμία διαρροή και κανένα «ατύχημα» να σταθεί εμπόδιο σε αυτά τα πρώτα τους βήματα. Και ξέρουμε πως τα Babylino Sensitive τα «αγκαλιάζουν» και τους προσφέρουν εκτός από Sensitive φροντίδα, ασφαλή και σίγουρη προστασία από διαρροές, και να πώς:

  • Οι βρεφικές πάνες Babylino Sensitive έχουν ενσωματώσει στον πυρήνα τους την καινοτόμο τεχνολογία Dry Matrix, ένα πλέγμα φυτικών ινών που συγκρατεί τη μεγαλύτερη* ποσότητα υγρασίας από κάθε άλλη βρεφική πάνα.
  • Χάρη στα ειδικά ελαστικά νήματα νέας τεχνολογίας Comfi-Fit, αγκαλιάζουν ομοιόμορφα το σωματάκι του μωρού, εξασφαλίζοντας άνεση σε κάθε του κίνηση.
  • Έχουν πλαϊνά φράγματα ασφαλείας που προστατεύουν από πλαϊνές διαρροές.
  • plus: Τα ίδια ισχύουν κι αν το παιδί σας έχει περάσει στις νέες πάνες-βρακάκι Babylino Sensitive Pants, που ανεβοκατεβαίνουν εύκολα σαν εσωρουχάκι και επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία «all around elastic» που εξασφαλίζει 360ο ελαστικότητα περιμετρικά στη μεσούλα και στα ποδαράκια, αγκαλιάζουν μοναδικά το σωματάκι του και συγκρατούν την πάνα-βρακάκι σταθερή στη θέση της, χωρίς να «κρεμάει». Είναι ειδικά σχεδιασμένες για να προσφέρουν extra απορροφητικότητα, προστασία από διαρροές και τη στεγνότητα που χρειάζεται το δέρμα, μέρα-νύχτα!
*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.
 

#2 Είμαστε ήρεμες γιατί ξέρουμε πως το μωρό μας έχει αποδεδειγμένα Sensitive φροντίδα

Ναι, οι μαμάδες είμαστε απαιτητικές, δεν αφήνουμε καμία επιλογή στην τύχη και έτσι πρέπει! Γιατί για το μωρό μας θέλουμε το καλύτερο και ειδικά όταν πρόκειται για το δερματάκι του, που είναι πολύ πιο ευαίσθητο… δύο φορές λεπτότερο από το δικό μας, άρα χρειάζεται αποδεδειγμένα Sensitive φροντίδα. Ξέρατε ότι οι πάνες Babylino Sensitive ονομάστηκαν έτσι ακριβώς γι' αυτό, επειδή είναι φτιαγμένες από προσεκτικά επιλεγμένα υλικά, ελεγμένα φιλικά προς το δέρμα; Και ορίστε οι αποδείξεις!

  • Είναι οι μόνες που έχουν κερδίσει το Βραβείο Ασφάλειας Προϊόντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κατόπιν αυστηρής αξιολόγησης από ειδική κριτική επιτροπή της ΕΕ.
  • Είναι οι 1ες στην Ευρώπη που έλαβαν τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών.
  • Τις συστήνει η Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Δερματολογίας.
  • Τις συστήνει ο Σύλλογος Επιστημόνων Μαιών και Μαιευτών Αθήνας.
  • Δεν περιέχουν latex, lotion, parabens και τα ΕU 26 Allergens.

#3 Είμαστε ήρεμες, γιατί ξέρουμε πως τα προϊόντα Babylino ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές

Η γενιά μας το έχει εμπεδώσει πλέον: Κάθε μας μικρή ή μεγάλη επιλογή οφείλει να έχει θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον και αυτή τη think green φιλοσοφία θέλουμε να περάσουμε και στα παιδιά μας. Γι' αυτό είμαστε ήσυχες γνωρίζοντας πως:

  • Τα Babylino παράγονται με 100% πράσινη ενέργεια. Η μονάδα παραγωγής της ΜΕΓΑ διαθέτει το Πράσινο Πιστοποιητικό.
  • Η ΜΕΓΑ έλαβε τη Διεθνή Πιστοποίηση Zero Waste to Landfill σε επίπεδο “Gold”, καθώς το 2020 η μονάδα παραγωγής της πέτυχε ποσοστό 99% ανακύκλωσης και ενεργειακής αξιοποίησης.
  • Τα χαρτοκιβώτια είναι 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.
  • Οι σακούλες συσκευασίας είναι 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.
  • Τα προϊόντα Babylino δεν δοκιμάζονται σε ζώα. 

Website: www.babylino.gr

Facebook: Babylino

Instagram: @babylino.greece

 

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο, φθινοπωρινό τεύχος του BOOM που μπορείτε να διαβάσετε και online πατώντας στο εξώφυλλο!