Σάκης Τανιμανίδης: Θα γίνει "χαζομπαμπάς" και η αναζήτηση των ονομάτων των διδύμων

Ελισάβετ Παπαντωνίου
Mon, 01/03/2021 - 09:49
0 Comments

Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει αποδείξει ότι είναι εξαιρετικός παρουσιαστής, επιχειρηματίας και Influencer. Πώς θα είναι άραγε στον ρόλο του μπαμπά;

boom-tanimanidis

Για αυτό μίλησε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Real News και τον Βασίλη Μπουζιώτη λίγο πριν από την πρεμιέρα της «Φάρμας», που θα παρουσιάζει. Όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε θα γίνει ο μεγαλύτερος χαζομπαμπάς!

"Ο μεγαλύτερος χαζομπαμπάς του κόσμου! Μπορείτε πλέον να με αποκαλείτε «Σάκης-Βούτυρο Τανιμανίδης», αφού θα είμαι βούτυρο μαζί τους. Περιμένω πώς και πώς να με κάνουν τα κορίτσια μου ό,τι θέλουν! Όχι συνέχεια, όμως. Θέλω να μεγαλώσουμε δύο δυναμικά, αυτόνομα κορίτσια, που θα πατούν καλά στα πόδια τους και, για να γίνει αυτό, χρειάζεται κάποια πειθαρχία, την οποία βλέπω να τους την επιβάλει η μαμά!"

boom-tanimanidis

Όσον αφορά τα ονόματα των διδύμων, ο μελλοντικός χαζομπαμπάς είπε πως ήδη κάνουν λίστες, αναζητούν συνεχώς ονόματα και βρίσκονται κοντά στα τελικά. "Εμένα μου αρέσουν τα περίεργα ονόματα, δεν ξέρω, όμως, αν θα «κερδίσει» αυτή η κατεύθυνση".

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό το ζευγάρι μέσα από τα social media πριν από λίγες ημέρες η Χριστίνα Μπόμπα χρειάστηκε να νοσηλευτεί καθώς είχε μια περιπέτεια υγείας. "Το μόνο που απασχολεί το μυαλό μου αυτή τη στιγμή είναι να έρθουν με υγεία τα μωρά και να είναι καλά η Χριστίνα. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ιδανική μαμά!", δήλωσε σχετικά ο Σάκης Τανιμανίδης.