Στέψη βασιλιά Καρόλου | Τα παιδιά του Γουίλιαμ και της Κέιτ έκλεψαν (ξανά) τις εντυπώσεις

Boom Team
Sat, 06/05/2023 - 16:51

Τα βλέμματα όλου του πλανήτη ήταν στραμμένα στη Μεγάλη Βρετανία σήμερα, παρακολουθώντας την ιστορική στέψη του βασιλιά Καρόλου. Όπως είχε ανακοινωθεί, ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis, παρακολούθησαν την τελετή μαζί με τους γονείς τους, Kate Middleton και πρίγκιπα William, και όπως ήταν αναμενόμενο έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Πριγκίπισσα Charlotte: Like mother like daughter

Η 8χρονη πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis έφτασαν με ξεχωριστή άμαξα από τον αδερφό τους, πρίγκιπα George, και περπάτησαν χέρι χέρι προς το στο Αββαείο του Westminster. Η μικρή πριγκίπισσα, ακολουθώντας τα στιλιστικά και πάντα chic βήματα της μαμάς της, φόρεσε τη “mini me” εκδοχή της, δηλαδή ιβουάρ φόρεμα και κάπα από μεταξωτό κρεπ ύφασμα διά χειρός Alexander Mc Queen, που είναι και ο αγαπημένος σχεδιαστής της Kate Middleton. Η εντυπωσιακή λεπτομέρεια ήταν τα διακριτικά κεντημένα στα μανίκια και την κάπα λουλούδια: Τριαντάφυλλο, γαϊδουράγκαθο, νάρκισσος και τριφύλλι που συμβολίζουν τα τέσσερα έθνη. Τα μαλλιά της, πιασμένα σε έναν περίτεχνο κότσο με πλεξούδες, στόλιζε ένα statement headpiece με την υπογραφή Jess Collett X Alexander McQueen, επίσης παρόμοιο με αυτό που φορούσε η μαμά της.

Το αψεγάδιαστο outfit και φυσικά η αξιοπρεπής στάση της μικρής πριγκίπισσας που φαίνεται να τηρεί με απόλυτη φυσικότητα τα βασιλικά πρωτόκολλα δεν γινόταν να περάσουν απαρατήρητα. Άλλωστε, αντίστοιχη ήταν και η στάση της στην πρώτη της royal εμφάνιση, στην κηδεία της γιαγιάς της Βασίλισσας Ελισάβετ τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η χαριτωμένη στιγμή του πρίγκιπα Louis

Εξίσου κομψός ήταν και ο μικρός Louis, με outfit Dege & Skinner, που όμως, αυθόρμητος όπως πάντα, κάποια στιγμή δεν κατάφερε να συγκρατήσει το χασμουρητό του. Η στιγμή αυτή μας θύμισε τις γκριμάτσες του κατά τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου για τη συμπλήρωση των 70 χρόνων της Ελισάβετ στον βρετανικό θρόνο, τον περασμένο Ιούνιο.

Ο ρόλος του πρίγκιπα George

Ο αδερφός τους, πρίγκιπας George, είχε αναλάβει έναν σημαντικό ρόλο, γι' αυτό και φορούσε την ανάλογη στολή, καθώς ήταν κύριος επί των τιμών, μετέφερε δηλαδή μαζί με άλλα αγόρια τους μανδύες του βασιλικού ζεύγους στο Αββαείο του Westminster.

Μετά την ολοκλήρωση της στέψης, αρχικά βγήκαν στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα και αργότερα μεταξύ άλλων, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton μαζί με την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis, που πάλι με τις γκριμάτσες του μονοπώλησε τα βλέμματα... 

Με πληροφορίες από vogue.co.uk