Στο Chez art ανακαλύψαμε τα πιο πρωτότυπα δώρα για τις δασκάλες των παιδιών μας!

Εύα Ανυφαντή
Tue, 09/06/2020 - 08:19
0 Comments

Η πιο δύσκολη και παράξενη σχολική χρονιά φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της. Τα παιδιά αντιμετώπισαν πρωτόγνωρες καταστάσεις, βγήκαν τελείως από το καθιερωμένο πρόγραμμά τους, προσαρμόστηκαν στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, και επέστρεψαν στο σχολείο τηρώντας με αυστηρότητα τα νέα μέτρα ασφάλειας. Και δεν θα τα είχαν καταφέρει χωρίς τη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους, που φρόντιζαν όχι μόνο να συνεχίσουν το δύσκολο έργο τους και να καλύψουν την ύλη, αλλά και να στηρίζουν τα παιδιά σε ψυχολογικό επίπεδο. Φέτος, λοιπόν, περισσότερο από ποτέ, οι δάσκαλοι των παιδιών μας αξίζουν τα πιο ιδιαίτερα και μοναδικά δώρα, όπως αυτά που ανακαλύψαμε στο Chez art.

Διακοσμητικά με αφιέρωση στην καλύτερη δασκάλα! 
...αλλά και στον καλύτερο δάσκαλο! 

Η δημιουργός του Chez Art, Αντωνία Μητσιοπούλου, ξέρει πως όλα τα αντικείμενα, μικρά ή μεγάλα, κρύβουν μια μεγάλη, "μαγική" δύναμη,  αρκεί να είναι φτιαγμένα με αγάπη. Και τότε, μπορούν να μας φτιάξουν τη διάθεση! Επιστράτευσε, λοιπόν, όλη της φαντασία, την τέχνη και το μεράκι, και δημιούργησε τα πιο ιδιαίτερα και προσωποποιημένα δώρα για να πούμε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στους εκπαιδευτικούς των παιδιών μας...

"Βραβείο" για την καλύτερη δασκάλα! 
Δώρο & κάρτα με χαραγμένο σε ξύλο το πιο συγκινητικό μήνυμα...

Το Chez art αγαπάει τις παστέλ αποχρώσεις του mint, του λιλά, του γκρι, του πετρόλ αλλά και την eco friendly φιλοσοφία,γι' αυτό τα περισσότερα δώρα είναι φτιαγμένα κυρίως από ξύλο και πηλό...

Η Αντωνία Μητσιοπούλου μπορεί να γράψει το δικό σας προσωπικό μήνυμα στο δώρο που θα παραγγείλετε! 

Εκτός από τα διακοσμητικά, στο Chez art θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε χρηστικά δώρα, όπως μολυβοθήκες και τα BOOM beloved σημειωματάρια με τα πιο υπέροχα prints, όλα με αφιέρωση στην καλύτερη στην καλύτερη δασκάλα ή τον καλύτερο δάσκαλο! 

What a teacher writes on the blackboard of life can never be erased 

Μπείτε στο site του Chez art κι ανακαλύψτε υπέροχες ιδέες και προτάσεις για προσωποποιημένα δώρα. Όπου κι αν βρίσκεστε μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας και με ένα κλικ το Chez art θα τα φέρει εγκαίρως στο σπίτι σας! 

Chez art

Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 23 Αργυρούπολη | τηλέφωνο: 2111 820 826

Site: www.chezart.gr

Facebook: chezartworkshop

Instagram: chezart_greece