10 ιδέες για Pregnancy Pics! Αυτές τις λήψεις πρέπει να τις κάνετε!

Ελισάβετ Παπαντωνίου
Fri, 30/04/2021 - 12:42
0 Comments

Για κάποιες γυναίκες η εγκυμοσύνη είναι η πιο ευχάριστη περίοδος της ζωής τους, για άλλες πάλι μια περίοδος με πολλές δυσκολίες, για όλες όμως είναι σίγουρα η πιο ξεχωριστή! Το σώμα σου αλλάζει μέρα με την ημέρα για να φιλοξενήσει ένα πραγματικό θαύμα. Αν δεν αξίζει αυτό να αποτυπωθεί στον φωτογραφικό φακό, τότε τι;

Μόλις γεννηθεί το μωράκι σου, η φωτογραφική μηχανή θα είναι προέκταση του χεριού σου, καθώς θα θέλεις να απαθανατίσεις κάθε στιγμή με το νέο μέλος. Πριν από αυτό, θα θέλεις σίγουρα να έχεις αυτές τις 10 λήψεις:

1. Τεστ εγκυμοσύνης

Η πρώτη απόδειξη ότι είσαι έγκυος είναι πολύτιμη και αξίζει να φυλαχτεί! Τουλάχιστον, μέχρι να βγάλεις μια όμορφη φωτογραφία με φόντο ένα βρεφικό φορμάκι, την ελάχιστα φουσκωμένη κοιλιά σου ή το πρόσωπο του daddy to be, που μόλις έχει μάθει τα ευχάριστα!

boom-pregnancy-photos
People photo created by jcomp - www.freepik.com

 

2. Brother/sister love

Το μεγαλύτερο αδερφάκι θα περιμένει με ανυπομονησία το νέο μέλος! Βγάλε την πρώτη τους φωτογραφία "μαζί"!

boom-pregnancy-photos
Φωτογραφία από τον χρήστη Andreas Wohlfahrt στο Pexels

3. Pet Love

Είναι το πρώτο "παιδί" της οικογένειας, οπότε του ανήκει δικαιωματικά τουλάχιστον μια λήψη με τη φουσκωμένη κοιλίτσα σου!

boom-pregnancy-photos
Φωτογραφία από τον χρήστη Amina Filkins στο Pexels

4. Daddy

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από τον σύντροφό σου να ακουμπά απαλά ή να δίνει ένα φιλί στην κοιλιά σου. Αυτό το ανυπόμονο, γεμάτο τρυφερότητα κι αγάπη βλέμμα του, θέλεις να το αποτυπώσεις...

boom-pregnancy-photos
Φωτογραφία: PEXELS

5. Boudoir Photography

Το σώμα σου είναι σπουδαίο και αυτή τη στιγμή χτυπούν μέσα του δύο καρδιές. Αξίζει να νιώθεις περήφανη για αυτό και να κάνεις embrace στις όμορφες αλλαγές που συμβαίνουν πάνω σου. Φόρεσε ντελικάτα και ρομαντικά εσώρουχα και βγάλε πολλές φωτογραφίες με την κοιλίτσα σου σε πρώτο πλάνο. Δεν είναι τυχαίο που πολλές έγκυοι νιώθουν πιο σέξι από ποτέ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

boom-pregnancy-photos
Photo by 🇸🇮 Janko Ferlič on Unsplash

6. Με την πρώτη "φωτογραφία" του μωρού!

All time classic, must have πόζα κι ένας όμορφος τρόπος να ανακοινώσετε τα χαρμόσυνα νέα!

Photo: Jonathan Sanchez | Unsplash 

7. Baby steps

Δεν υπάρχει άνθρωπος σε αυτή τη Γη που δεν αναφωνεί αυθόρμητα ένα "ουάου" στη θέα ενός μικροσκοπικού ζευγαριού παπουτσιών. Στήριξέ τα στην κοιλίτσα σου και "say cheeeese"!

boom-pregnancy-photos
Photo by Dragos Gontariu on Unsplash

 

8. Ready to pop

Λίγο πριν γεννηθεί το μωρό σου, όταν η κοιλιά σου έχει πια φουσκώσει  και εσύ ανυπομονείς να το κρατήσεις στην αγκαλιά σου, βγάλε μια φωτογραφία στο βρεφικό δωμάτιο.

boom-pregnancy-photos
Photo by Ömürden Cengiz on Unsplash

9. Family

Κοντινό πλάνο στην κοιλίτσα με τα χέρια και των δυο σας να την αγκαλιάζουν απαλά...

boom-pregnancy-photos
Photo by John Looy on Unsplash

10. Lil' Pumpkin

Για κάθε εβδομάδα της εγκυμοσύνης υπάρχει ένα αντίστοιχο φρούτο ή λαχανικό που συμβολίζει το μέγεθος του εμβρύου. Κράτησέ το δίπλα στην κοιλιά σου και χαμογέλα!

boom-pregnancy-photos
Φωτογραφία από τον χρήστη Olha Ruskykh στο Pexels